517a7a5989ac616e5a000002.jpg517a7a7e89ac61925b000007.jpg

Nyt minäkin laitoin tilaukseen kehyksille omat naulakot. Oikeastaan tilasin ne jo alku keväästä, mutta nyt ovat vihdoin Hollannista matkalla kotiini <3 Tosin en tule niitä enää tähän asuntoni seinään kiinnittämään, mutta joskus seuraavaan sitten ;) Pääasia, että ovat minulla, eikä tarvitse turhaan porailla mitään muita ruuveja seinään. Jotenkin liikkeessä käydessäni olen aina katsonut, että juuri tuo naulakko kuuluu yhteen näiden kehysten kanssa. Kehyksen iso rinkula vaatii ehdottomasti arvoisensa kannattimen, toisin kuin nyt seinällämme näkyy. Tuo kehysseinä kotonamme suorastaan huutaa, että "tuokaa minulle naulakot, en jaksa kannatella näitä painavia rinkuloita yksin". 

Pitäisi varmaan myös teettää lisää valokuvia ;) Kaikki kuvat on aina tietokoneella ja harvoin tulee enää paperiversioita hankittua. Nyt pitää ehdottomasti ottaa asiakseen, sillä olen kyllästynyt katselemaan tuntemattomien ihmisten naamoja :) Onneksi edes Erin rakkaan 1v. kuva siellä kehyksissä komeilee <3


Oletteko samaa mieltä, (tai voitteko kuvitella) että naulakot tähän seinään nostaisi kehykset kivemmin esille ja toisi tuon rykelmän oikeuksiinsa?


Uusin kevät/kesätulokas on muuten nyt sama kehys tällaisena.

517a7db589ac61ef5c000002.jpg

Mitäs tykkäätte? Minuun ei vain jotenkin pure. Kaippa se on tuo puunväri mikä ei iske. (Kaksi viimeistä kuvaa lainattu Riviéra Maisonin sivuilta).


Mukavaa perjantaita!

Suvi