Home sweet home! Ihana olla taas täällä, vaikka olisin toki mielelläni Fijille jäänytkin. Melkoisen upea paratiisi koko paikka oli, saaret etenkin. En voi muuta kuin suositella jos joku sinne päin harkitsee suuntaavansa :) Kerron kohteista lisää myöhemmin.

5160260ec98c7ed037000071.jpg

Päivä ennen lähtöä. Nyyh!

Nyt on jotenkin kuuppa ihan sekaisin vielä lennoista ja varmaan myös 10 tunnin aikaerosta. Palaan asiaan heti kun saan taas jotakin järjestystä tähän elämääni. Niin paljon on kerrottavaa ja postattavaa. Tulinpa näköjään hyvään aikaan takas suomeen jo senkin takia, kun Hullut päivät lähestyy! Tämä oli selkeästi ihan meant to be ;)

Kotimme on tällä hetkellä kuin hävityksen kaaos ja minä täällä armotta pyörittelen pyykinpesukonetta kerta toisensa jälkeen. Olkoon, saa olla nyt sellainen kuin on ja keskityn tähän siivous puoleen taas vähän myöhemmin. Nyt haluan kuitenkin antaa kaiken aikani rakkaalle lapselleni, kun pääsin vihdoin taas hänen luokseen. Maailmassa ei kyllä ole mitään parempaa kuin oma lapsi sylissä suukottamassa ja sanomassa `äiti`.

Suvi