516939a7c98c7e8961000003.jpg

Taas on kynnet huollatettu kevättä varten. Näistä tuli mielestäni oikein pirtsakat! Ihana päästä kokeilemaan aina kaikkea erilaista, etenkin kun tekijäni on niin taitava. Kiitos taas Sadulle <3

516939acc98c7e6e3e000011.jpg

Hullaannuin liikkeessä tällä kertaa ihan toden teolla, sillä aivan ihania ja niin hyväntuoksuisia tuotteita oli tullut myyntiin. Nämä Fabrikan rasvat, kylpypommit ja kylpykakut vangitsivat hajuaistini heti sisään astuessani. Pakkohan minun oli näitä mukaani hankkia, tosin on niin kivoja ja kauniita, etten meinaa raaskia näitä edes käyttää. Mietin jo pikkuisen, että ottaisinko itsellenikin myyntiin... Tuotesarja on laadukas, yllättävän edullinen ja monipuolinen erilaisine tuoksuvaihtoehtoineen.

Tilan puutteen takia ehkä vielä mietin, että pakko tyytyä toistaiseksi nauttimaan näistä itse ja Sadultahan näitä saa jos joku muukin innostuu ;) Tuon ostamani kylpypommin pistin palasiksi työhuoneeseeni tarjoittimelle ja voi vitsit, että siellä onkin niin ihana tuoksu ottamassa vastaan nyt omatkin asiakkaani :)

516939afc98c7e8961000008.jpg516939b4c98c7e6e3e00001b.jpg

Muista viikonlopun kuulumisista voin kertoa, että täällä vieläkin sairastetaan. Mies on ollut kohta viikon kuumeessa ja oikein megaflunssassa. Kyllä onkin sitkeä tauti. Pikkumurulla kuume laskenut, mutta muuten on räkäinen ja kiukkuinen. Koti on edelleen kuin hävityksen kaaos ja itsellänikin jokseenkin voimat tällä hetkellä loppu. Voiskohan joku tulla meille pesemään lattiat ja imuroimaan? Ottaa päähän myös kaikki noi viikkaamattomat pyykkivuoret ja kieltämättä tämä kaikki, yleinen epäjärjestys. Odottamani Stockan Hullut Päivät jäi kohdaltani myös kokonaan välistä potilaita hoitaessani ja vielä kuvastoa selaillessani surkuttelin sitäkin. Ulkona ei olla kukaan käyty pariin päivään (mies ei kohta viikkoon) ja ikkunasta katsellessani ei ehkä ole väliksikään. Aivan kuin syksy olisi tullut ja voisin jo kuvitella, kuinka talvi olisi siitä seuraava! Huoh! Nyt puhaltakaa tänne päin positiivista energiaa, kiitos :) Tämä saamattomuus, väsymys ja jaksamisen puute ei niin ole yhtään mua! En viihdy tässä roolissa ollenkaan.


Parempaa huomista päivää odotellessa! :) Ainakin afrikkahuonekuvat nyt koneelle ladattuna, eli sitten niistä vaan pitäisi mun saada blogipostaus Teille aikaiseksi. Nyt mun on tsempattava kun lupailinkin niitä Teille jo aikaa sitten ;) Eli huomenna luvassa iso sisustus/muutoskohdepostaus!

Suvi