51729b3089ac61d40d00000c.jpg

Meikäläisen eväät tältä päivältä... Olen aivan totaalisen hurahtanut bataattikeittoon. Se on niin hyvää! Bataatti on paljon maukkaampaa kuin peruna. Rakastan sosekeittoja ja etenkin jos mukana on bataattia, sekä voimakasta koskenlaskijaa niin NAmSk! :P

51729b1a89ac61220d000002.jpg51729b2089ac615b0d000007.jpg51729b2689ac61b30d000002.jpg

 Nyt on kuulkaas niin rankat viikot kaikkien sairastelujen osalta takana, että minäpä sitten päätin palkita itseni herkuilla oikein ruhtinaallisesti. Ei muuten kaduta yhtään!!! :D Kovasti haaveilen, että olisin itse leiponut jonkin herkullisen porkkanakakun tai vastaavan, mutta ei vaan yksinkertaisesti aika riittänyt, joten kävin ostamassa kaupasta.  Viimeisen viikon ajan olen tehnyt kotona töitä, siivonnut, pyykännyt, käynyt kaupassa, laittanut ruokaa, vaihtanut vaippaa ja kuunnellut jatkuvaa kitinää, yksin. Tällä hetkellä olen hieman helisemässä kun kotona on kaksi uhmaikäistä muksua ja ihan KOKO AJAN saa olla katsomassa perään, komentamassa ja selittämässä miksi näin EI saa tehdä. Sen jälkeen kuuntelen puoli tuntia huutotekoitkua Eriniltä, kun hän ei saa suklaata. Kuka edes on koskaan antanut lapselleni suklaata??? (Huom! Nyt ei ole äiti kyseessä, vaikka tämä himo näköjään kulkeekin geeneissä!!) ;) Uusioperhe elämä, se se on välillä sitten "antoisaa"! :D

Tänään päivämme pelasti ihana ystäväni perheineen joka tuli meille viettämään lauantaita. Menee paljon rattoisammin, kun on toinen mamma kenen kanssa jakaa nämä arjen "ihanuudet". Oli kyllä onneksi sellainen piristysruiske, että taas jaksaa seuraavankin viikon. Onneksi kaikki ovat jo tervehtyneitä, silti murheita riittää vaikka jos minkälaisia. Mitenhän voisikin keskittyä vain oman perheen elämään, ilman ulkopuolelta tulevaa sontaa. Uusioperhe ei ilmeisesti ole koskaan vain OMA perhe, sillä kaikki lasten asiat pitää aina sopia myös entisen elämän kanssa. Siinäpä sitä sitten välillä onkin tekemistä, kun ei mikään ajatus kohtaa. "Ihanaa"! Taas kerran!


Hoh hoh ja voihan ärsytys. Kiitos tästä purkauksesta. Harvemmin tapana meikäläisellä, mutta kyllä tämä nyt piti vain itseltäni painamasta pois saada. Helpotti jo kummasti, vaikka päähän ottaakin.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua Teille muille <3

Suvi