Jes! Nyt näyttäisi siltä, että pääsemme a ajoissa lähtemään. Ensimmäinen lento on vajaat kolme tuntia Amsterdamiin, missä meillä on viisi tuntia aikaa ennen pisintä lentoa Hongkongiin. Honkkariin kestää Damista lentää about 12 tuntia ja siellä meitä odottaakin tuollainen mukava yhdeksän tunnin venailu. Tämän jälkeen edessä vielä ihana 11 tunnin lentomatka Nadiin Fijille. Nice! Huh huh! Olen ihan puhki jo ajatellessani tuota koneessa istumista. Hieman lohduttaa ajatus siitä, että pitkien matkojen koneiden ei pitäisi olla mitään Thomas Cookeja, missä istutaan polvet suussa ja sormet ristissä ;) Onneksi matkaa helpottamassa minulla on jalassani iskältä lainatut lentosukat! Hih! Tunnen itseni näissä ihan mummoksi :D

5148dfd0c98c7eb25000005d.jpg

5148dfd8c98c7e5e68000002.jpg

(Kuvat lainattu)

Anyways. Olen yhteydessä kun taas yhteydet jossain päin maailmaa pelittää. Tarkoitus minulla olisi pitää Teitä vähän kuin mukana matkallani, jos sellainen sopii? :) Matkapäiväkirja voisi olla ehkä oikea sana kuvaamaan ajatustani tulevasta. Se olisi ainakin ihana muisto itselle, tosin vielä kivempaa on jakaa se muiden kanssa <3

Suvi