Aloitetaan kuitenkin huonoilla. Nyyh! Afrikkakohteeni paljastus siirtyi viikolla eteenpäin. En päässytkään tänään paikalle kuvaamaan. Toivottavasti maltatte? Olen hyvin pahoillani! :( 

Jotta voisin edes jotenkin tämän homman korvata, niin yksi kuvapaljastus lisää ;) 

51409cd2c98c7eac72000053.jpg

Mun koko päivä onkin mennyt nyt sitten muiden duunijuttujen parissa. Niin paljon tehtäviä asioita ennen matkaa ja deadlinet just sopivasti matkan aikana... kaikki ehdittävä tekemään siispä nyt! Erin on hoidossa ja minä se taas istua nökötän tässä koneen ääressä, sekä puhelimen päässä koko päivän. Ja sitten ne hyvät uutiset! Onneksi mulla onkin ilo paljastaa sentään edes tämä; syksyllä alkaa toisen Stand Up klubini pyörittäminen Kansallisteatterin Lavaklubin yhteydessä :D Ihan mahtava paikka!!! Niin loistava vieläpä etenkin Stand Upille! Olen aivan täpinöissäni täällä! Juuri sain lyötyä päivät lukkoon ja viimeiselle kerralle sovittua Special `Spoken word´-illan, missä emäntänä toimii ihana, ihana Pirjo Heikkilä (Hyvistä ja Huonoista uutisista myöskin ;) ) <3 <3 <3 Mainostusta tulossa paljon myöhemmin toki lisää, hyvä kun kevätkään vielä alkanut ;) CASA naapurini, Kotioven taitava Jenna oli niin mahtava, että lupasi piirtää mulle logon mainoslehteä varten. Taas on siispä tuplaten asioita mitä en malttais odottaa ;) 


Nyt ruoanlaittopuuhiin ja illalla siippasen kanssa poskipäät äärirajoille On the Rocksin Stand Upissa. Eipä mulla tässä muuta :) Mitä Teille kuuluu? Tykkäätteks Te Stand Upista?

Suvi