Heippa ihanat!

Minulla on nyt tavallaan vähän niin kuin probleema... Olen etsinyt mustaa ihan peruskivaa, ajatonta laukkua jo jonkin aikaa ja nyt sellainen löytyi. Hinta tosin ei minua miellyttänyt, sillä Guessin ihastukseni maksoi 265€. 

51228639c98c7ea727000012.jpg

Guessin liikkeestä suuntasin Mangoon ja kappas. Näin hyvin vastaavan tyylisen laukun siellä. Laukku ei todellakaan ollut niin kiva, eikä aitoa nahkaa, mutta hyvin varteen otettava kuitenkin. Etenkin kun hintaeroa oli 225.05€. Mangon keinonahkainen versio maksoi siis 39.95€.

51228662c98c7e8f1b00003b.jpg

Olen aina ollut merkkilaukkujen perään, kukapa ei...? En tosin montaakaan sellaista omista, sillä en ole ollut valmis maksamaan laukusta useita satasia, saatika sitten tonneja. Kaapeistani löytyykin vain yksi Guess ja useampia Friis & Companyta. En esimerkiksi omista Chaneleja tai Vuittoneita, vaikka toki HALUAISIN! Astetta edullisempana katselen usein Michael Korsia, DKNY:ta ja Guessia, KALLIITA nekin! Etenkin suomessa.

Aika monet ripset täytyy vääntää, jotta noita ihania laukkuja omakseen saa. Äitinä mietin myös tottakai, kuinka paljon meidän perheessä noillakin rahoilla syödään. Kaikki raha-asiamme mietin myös etelänmatkoissa. Oli kyse mistä tahansa yllättävästä laskusta, niin mietin aina, että siinä se pesämuna seuraavaan etelänmatkaan sitten meni :(


Tätä pitääkin siispä pohtia...

Jos hankkisin Guessin olisin varmasti hyvin ONNELLINEN ja ihastelisin laukkuani enemmän kuin paljon. Käyttäisin sitä usein ja pitäisin hyvää huolta. Guessin laukku olisi varmasti pitkäaikainen sijoitus. Tässä laukussa oli myös käytännöllisemmat hihnat, mitkä varmasti pysyvät paremmin olalla kuin Magon vastaavassa. Kokonsa puolesta Guess oli pienempi ja hieman pelkäsin ettei Padini mahtuisi sinne. Toisin sanoen laukku olisi saanut olla hieman isompi. Mietin myös, kuinka se tekisi ison loven matkabudjettiimme, kun kuukauden päästä lähdemme seuraavalle lomareissulle.

Jos hankkisin Mangon niin en ihastelisi, olisin vain IHAN TYYTYVÄINEN. Käyttäisin sitä suht usein, koska muutakaan mustaa laukkua ei tällä hetkellä ole. (Myin autotallikirppiksessäni kaikki viime kesänä). Todennäköisesti ostaisin jossain vaiheessa pian uuden mustan laukun, jos sopiva eteen sattuisi. Tuunaisin Mangon laukusta ehdottomasti kivemman käyttäen erilaisia Dyrberg Kernin avaimenperäkilluttimia. Ehkä silloin laukku ei olisi niin tylsä. Hinta on SUUUURI plussa ja matkabudjettia jäisi reilusti. Laukussa parempaa oli myös hopeiset vetoketjut yms. kun Guessissä ne olivat kultaiset. (Käytän koruissa enemmän hopeista kuin kultaista väriä).

Jätin molemmat laukut vielä kaupan hyllyille. Ajattelin nukkua yön yli ja miettiä asiaa kunnes keksin, että kysyn apua Teiltä ihanat ystäväni. Kumman näistä Te valitsisitte? Valitsisitteko kumpaakaan? Pitäisikö minun vielä odottaa ja katsella?


Pihistä vai panosta? Tässä vielä vertailun vuoksi laukut vierekkäin... Olisin niin iloinen jos saisin pohtivaa näkökulmaa ruudun sieltä puolen <3

51228c2cc98c7eb914000029.jpg

Tiedän mistä näen unta ensi yönä... :)

Suvi