Hip hei! Olen suunnitellut aloittavani Teille uuden juttusarjan :) Esittelen muutamissa tulevissa postauksissa kuvia kotoani joistakin tietyistä yksityiskohdista. Sitten meinaan vertailun vuoksi esitellä kuvia myös haavelistallani olevista yksityiskohdista. Ehkä joku Teistä toivottavasti inspiroituu/tekee joitain löytöjä. Toivon, kyllä ettei kaikki jäisi vain haaveiksi itsellänikään ;)


Aloitan yksityiskohdat tärkeällä kodin esineellä, kellolla. Aika on aikas olleellinen ihmisen elämässä. Kaikella sanotaankin olevan aikansa ja paikkansa. "Aika itkeä, aika nauraa, aika rakastaa"... Ja nykyään ainakin omassa elämässä tuntuu kaiken kiireen keskellä ajattelevan juurikin tuota Time is money -sanontaa. Tämä sanonta pätee myös sen toisessa merkityksessä, sillä kaunis seinäkello itsessään voi olla melko arvokaskin hankinta. Onhan se sentään mahtava sisustuselementti seinäalaa koristamassa. Kelloa tulee väkisinkin katseltua useita kertoja päivässä, joten miksi siihen ei kannattaisi panostaa?


Kotonani olevat kellot;

512a808ac98c7ea83e000075.jpg

Tästä keittiön seinäkellosta olen pitänyt kovasti. Jotenkin tuo teraksinen ilme täydentää myös jääkaappipakastinyhdistelmää.

(Olen muuten pahoillani kuvien tarkkuudesta. Kuvasin ne Teille äsken kun sain muksut unille) :)


512a8090c98c7ea83e00007a.jpg

Makuuhuoneen somistajana toimii ihana Karlssonin blig bling. Tästä samasta kellosta olen haaveillut suuremmassakin koossa valkoteräksisenä yksilönä. Ainakin Stockalla olen törmännyt sellaiseen.


512a8095c98c7e9b3e000057.jpg

Tämä kello löytyy tällä hetkellä olohuoneestamme. Tykkäsin tästä joitakin vuosia sitten kovasti, mutta nyt olisin valmis jo vaihtamaan. Tarjouksia otetaan siispä vastaan, jos joku tämän omakseen tahtoisi ;) 


Haavelistallani olevat kellot;

512a78aac98c7e424a00001b.jpg

Tämä UPEA hopean värinen valtava seinäkello oli suuri rakkauteni kohde Habitaremessuilla viime syksynä. Kello jäi tuolloin hankkimatta ja olen harmitellut asiaa kovasti. Jos vielä tulee jossain vastaan, niin mukaan kiitos!


Seuraavat kolme upeaa seinäkelloa tallentui kiikariini Destiny Storessa Helsingistä. Nämä olivat aivan mielettömän upeita ja niin ihanan rouheita <3 Voin vain haaveilla sellaisesta sisustuskohteesta mihin olisin näitä hankkimassa. Ihastuin siis toki itsekin, mutta olisi hieman haasteellista sovitella näitä omaan sisustukseeni. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, vaikka innostuisin :) Hinnat tosin 200-350€ haarukassa... auts! :O

512a78b4c98c7eb64200002a.jpg

512a78b7c98c7e3c5700000a.jpg

512a78c2c98c7e2550000048.jpg

  Erottuiko omat suosikki kellonne? Hyviä ideoita mistä löydän vielä ihania kellovaihtoehtoja? 

Aihetoiveita otan muuten vastaan jos haluatte vaikuttaa :) Seuraavaksi olin ajatellut koota yhteen ihania valaisimia haavelistaltani. Hetki sittenhän kokosin Teille postauksen kodissamme jo olemassa olevista valaisimista, joten tämä olkoon jatkoa sille.


Mukavaa alkavaa viikkoa! Itselläni onkin melkoisen kiireinen viikko luvassa ainakin töiden osalta :)

Suvi