Aivan kuten Seppälän sloganin tapaan olin minäkin yhden päivän mallina kameran toisella puolen. Ystäväni oli ostanut meidän Gambian reissulle mukaan uuden järkkärikameran ja halusi testailla sitä muun muassa näin. (Kuvalaatua vertaillessa tuli muuten itsellenikin sellainen olo, että järkkäri olisi hankintalistalle laitettava). Kuvauspäivä Gambian joella oli mielestäni todella hauska ja mielenkiintoinen, mutta pakko myöntää että jopa hieman jännittävä. Yllättävän vaikeaa oli olla kameran edessä ja yrittää saada samanaikaisesti toimimaan sekä kropan asento, että edes jotenkin kasvojen ilme. Asiaa ei myöskään helpottanut se, kun aina tuntui olevan joku jossain kurkistelemassa, että mitä me oikein touhuamme ;)

Pienen rohkeuden keräilyn jälkeen uskallan kuin uskallankin nyt julkaista muutamia otoksia Teille täällä...

malli.jpg
 Mielettömän kaunis pinta tässä paatissa!

mallii.jpg

mlliiii.jpg
 
malli1.jpg

malli.2pg.jpg

mallll.jpg

malli3.jpg

malli4.jpg
          KIITOS rakas Jenni näistä kivoista kuvista ja ihanasta päivästä <3
uimaa.jpg

lomaaaa.jpg
Meidän omat miehet jäi jostain syystä laivaan kun me tytöt sen sijaan uskaltauduimme uimaan Gambian joessa krokotiilien, varaanien ja virtahepojen kanssa ;) Muutama paikallinen hyppäsi sentään seuraksi. En muista koska olisin pitänyt niin kovaa mekkalaa ja polskintaa lähtiessäni uimaan kuin nyt. Kyllä jännitti! :D

                Miksi näiden kuvien myötä arkeen paluu tuntuu taas niin vaikealta? ;)

                                                              -Suvi-

PS. Mukavaa helmikuuta! Nyt se paljastus, minkä porukka ehkä jo arvasikin... Blogini siirtyy pian Casablogeihin ja osoitteeni vaihtuu sen myötä. Ei hätää, sillä vanha blogspot kääntyy uusille sivuille automaattisesti, joten löydätte minut helposti jatkossakin ;)