Hyvä, en minäkään aluksi omaan, uuteen blogiosoitteeseeni löytänyt. Ihmettelin www.suvisvilla.casablogit.fi osoitetta kirjoittaessani, että miksi haku kääntyy aina suoraan Casablogeihin, eikä siis omalle sivustolleni. Laittakaapas siis halukkaat osoitteeni uusiksi blogilistoillenne. Oikea osoitteeni on http://suvisvilla.casablogit.fi/ unohtakaa tuo www, sillä se jäi sinne bloggerin puolelle. Tuolla osoitteella löydätte mut suoraan täältä.

511e68d3c98c7e090e000071.jpg

Täällä minä koneeni ääressä  bloggailen...


Pakko mainita, kun on pistänyt oikein silmääni, että muutamien viime aikaisten postausten jäljiltä olen näköjään vain lisännyt hymiöitä ja sydämiä entisestään. Ystävänpäivän kunniaksi se ehkä kävi, mutta nyt yritän hillitä sormiani näppäilemästä överihymiöannosta. Kiitos ja anteeks :D hih!


Aiemmasta poiketen haluan aloittaa Casan puolella jotain uutta ja nyt olenkin päättänyt silloin tällöin julkaista Teille päivän asuja :) Niitä on itseasiassa minulta toivottu. Sisustaminen on ihan ykkösjuttuni, mutta ei muoti ja pukeutuminenkaan kauaksi jää. Siispä palaamisiin pian!

Saaks mä nyt yhden hymiön tänne perään laittaa kun niin tekee mieli? :)

Suvi