Ei Teille vieläkään sisustusaiheista postausta ;) Ei hätää, sillä pian tulossa on <3


Kävin eilen taas kynsihuollossa, kuten neljä viikkoa sitten viimeksi. Kynnet olivat vain ylikasvaneet, mutta kaikki olivat edelleen lujasti kiinni tallella. Olen ollut niin tyytyväinen edelliseen kynsiin, että muualla en aio enää edes käydä. Kynteni on tehty muoteilla, eikä tipeillä kuten aina aiemmin. Tipit ovat napsahtaneet viimeistään kolmen viikon kohdalla jos en ole ehtinyt huoltoon. Muottikynsien kohdalla sen sijaan on tuntunut, ettei huoltoon ole edes kiirettä. Nämä uudet ihanuudet fixattiin siis täällä. Ja kuten viimeksi kerroin, he käyttävät laadukkaita ProNails tuotteita. Kynsiä tekee mukava, puhelias ja taitava nuorinainen. Liikkeessä taisi olla jopa avajaistarjoushinta 65€ uusista kynsistä vielä tämän kuun loppuun.

5119f818c98c7e084a00035b.jpg

5119f7d6c98c7e016500030f.jpg

5119f839c98c7e750d001eb7.jpg

Nyt kynsiäni koristaa kauniisti maalatut sinivalkoiset viivat ihanine glitterkoristeineen. Annoin kynsiteknikolle vapaat kädet, kunhan pohjalla olisi rakastamani ranskikset. Siniseen väriin totuttelen, sillä en tunne sitä täysin omakseni vielä. Väri sopii kylläkin farkkujen kanssa ja on ainakin ihan erilainen kuin koskaan ennen. Viime kerralla kävin kyseisessä paikassa ensimmäistä kertaa ja postaukseni löydät täältä.


Ihanaa tiistaita kaikille <3

Suvi