Olen jo piiiitkään etsinyt ja haeskellut kaunista ja käytännöllistä korutelinettä. Suurinosa kaula- ja rannekoruistani on tällä hetkellä säilytyksessä vanhassa meikkipussissani. Tuossa yksi päivä taas kerran siunailin ja pärräsin, kun kaikki aivan solmussa keskenään. Ärsyttävää lähteä kiiressä etsimään ja tonkimaan, että mitähän bling blingiä tänään asuun yhdistäisi. Joka päivä tulee käytettyä siksi niitä samoja jo esillä olevia koruja, vaikka pussukassa onkin piilossa vanhoja ihanuuksia. Kiva saada hieman nyt siispä vaihtelua ja muistutella mieleen, että ehkä en enää tarvitse taas hetkeen uusia koruja... Tässäpä nyt selitys ja oikeutus (miehelleni) saada siispä hommata kuitenkin tuo todella tarpeellinen koruteline! :)

Meillä olikin pikkumurun kanssa tiedossa oikein tyttöjen shoppailupäivä! <3


Tässä peilin kautta räpsästy pikakuva päivän asustani ennen kaupungille suuntaamista... seuraavalla kerralla lupaan, että minulla on kengät jalassa ja laukkukin olalla, jotta näette kokonaiskuvan. Nyt jäi asu hieman vajaaksi, kun pikkumuru oli kiinni lahkeissani :)

511e6ecac98c7ea62c000103.jpg

Paita Zara 

Housut Promod

Rannekoru Dyrberg Kern

Maton teki muuten äitini meille yllätyksenä joululahjaksi <3


511fb36cc98c7e992a000092.jpg

Stockan antia... katselin näitä jo netistä, mutta halusin nähdä ne kuitenkin paikan päällä. En vielä ollut aivan innostunut mistään, joten jatkoimme Erinin kanssa kierrosta.


Joskus olen nähnyt kivoja telineitä Destiny Storessa, mutta nyt tyydyin ostamaan sieltä vain tälläisen pienen, tosin sitäkin suloisemman sormustelineen <3

511fb003c98c7e8f6100000b.jpg


Riviéra Maisonilla käyn aina Helsingissä ollessani ja tänään oli melkoinen tuuri! En ollenkaan ole aiemmin siellä korutelineitä nähnyt, mutta nyt hyllyssä komeilikin se kaikista TÄYDELLISIN KORUTELINE! Onnesta pakahtumaisillani kuljin kassalle, eikä summa tällä kertaa edes järkyttänyt :) 34,95€ sain telineestäni pulittaa, eli ihan samaa hintaluokkaa kuin Stockalla olleet korutelineet.

511faffcc98c7e6050000064.jpg

Numeroin kuvat siksi, kun olisin mielenkiinnosta halunnut kysyä Sinulta, että minkä Sinä olisit näistä korutelineistä valinnut? :)


Takastulomatkalla muruseni nukahti rattaisiin, mitä ei muuten KOSKAAN tapahdu! Normaalisti päikkärit suostutaan nukkumaan vain omassa pinnasängyssä ja siksi kaupungilla asioinnit saa hoitaa hyvinkin pikaisesti. Nyt sai äiti lisää shoppailuaikaa, kun rakas oli tyytyväisenä untenmailla :)

511fb00fc98c7edc4c000070.jpg

Mukavaa viikonloppua Sinulle! <3

Suvi & Erin