Osa pidempiaikaisista blogini seuraajista varmaan muistaakin, kuinka paras ystäväni pakkasi kimpsut ja kampsut, karisti suomen pölyt viime kesänä jaloistaan ja muutti Afrikkaan. Myimme blogini kautta hänen koko omaisuutensakin viime keväänä... Hurja ratkaisu ja elämänmuutos on kantanut paremmin kuin hyvin :) "Joka ilta menen hymy korvissa nukkumaan ja sama ilme minulla on aamulla kun herään" -Amanda.
Nyt Gambiassa käydessäni huomasin kuinka hyvin tämä lause piti paikkansa <3 Ihanaa kun olet Amanda onnellinen siellä, vaikka ikävöimmekin Sinua täällä <3

Nyt kuvia Teille jotka olette minulta ystäväni kuulumisia kyselleet :) Meidän viime kevään Gambiareissut on tunnetusti olleet hyviä tarinoita kun olen kertonut niitä asiakkaille ja tuttaville. Vaikka kaikki kuuntelijani eivät ystävääni tunne tai ole edes nähneet, niin kyselevät silti minulta usein, että kuinka hänellä siellä sujuu :D

Amandan pyörittämä kauneushoitola LUSH.

kauneus.j1pg.jpg

kauneus.j2pg.jpg

kauneus.jpg

kauneus.j3pg.jpg

kauneus.j4pg.jpg

kauneus.j7pg.jpg

kauneus.j8pg.jpg

Amandan koti Kololissa

amalla.4jpg.jpg

kauneus.j9pg.jpg
Kaikki huonekalut ja sisustusesineet hän on hommannut paikallisesta second handista hyvin edullisesti. Kekseliäisyys, kierrätysmateriaalien käyttö ja vanhojen tavaroiden tuunaus näkyy sisustuksessa myös ;)

kauneus.j5pg.jpg
            Me ystävät veimme viemisiksi sisustustarran, jossa sanoma tarkoitettu täysin Amandalle <3
kauneus.j11pg.jpg
                                                                         WE LOVE U! xxx

                                                                                -Suvi-