pikarit.jpg

pikarit1.jpg

pikarit2.jpg
Tällä hetkellä on sellainen vaihe kotona, että on todella vaikea sisustaa siten kuin haluaisi. Erin on 1,5 vuotta, ehtii ja kiipee joka paikkaan. Ihanassa, mutta haasteellisessa iässä likka on ;) Kaikki esineet on nostettava ylös, mitään ei voi jättää pöydälle. Varmasti tuttu juttu jokaisessa lapsiperheessä? Nyt on siis meillä sisustuspuuhat hetken tauolla, kunnes muru hieman tuosta kasvaa. Onneksi olen kuitenkin niin onnellisessa asemassa, että saan sisustaa toisten kodeissa <3 Tällä hetkelläkin menossa aivan ihana projekti, josta kuulette aivan varmasti lisää myöhemmin... Tuleva matka hieman pitkittää nyt aikataulujani kohteen valmiiksi saamisessa ;)

Aikatauluista pääsemmekin alla olevaan kuvaan. Meillä oli ennen joulua käytössä sellainen muovinen munakello, mikä meni hetki sitten rikki. Nyt tilalle löysin Chez Mauriuksesta Zassenhausen metallisen ajastimen, mitä saa ostettua myös kaikissa herkullisissakin väreissä. Meille sopi nyt tämä perus teräksinen, mutta kyllä kuolasin noiden karkkivärien perään myös ;)

pikarit6.jpg
Näiden söpöyksien lisäksi oli kaupan myös perusvärit musta, valkoinen, ruskea, beige jne. Chez Mauriuksen löydät täältä http://www.chezmarius.fi/ 

Mukavaa päivää kaikille! Minä täällä kilpailen tänäänkin kellon kanssa, kun olisi niin paljon tekemistä...

-Suvi-