Nyt saa alkaa jo hehkuttamaan lähenevää reissua! :) Tuntuu, että vuoden vaihtuminen toi matkan lähemmäksi todellisuutta ;) Reilut kaksi viikkoa jaksettava vielä, kunnes palaan pitkän tauon jälkeen rakkaaseen Gambiaan 

blogiin1.jpg
Ihana päästä näkemään vanhoja tuttuja, sekä etenkin rakasta ystävääni Amandaa Jos muistatte, niin olen aiemminkin kertonut Teille parhaasta ystävästäni, joka viime kesänä myi koko omaisuutensa ja muutti kesäkuussa Gambiaan asumaan. Sen jälkeen emme ole nähneet, eli reilut puoli vuotta on jo vierähtänyt tapaamisesta livenä! Ja mitä kaikkea onkaan siinä ajassa tapahtunut... etenkin hänellä, joka maapallon toiselle puolelle läks ;) Ei voi kuin kiittää, että skype on olemassa tai muuten olisin aivan pihalla sen puolen tapahtumista :) Ja siellähän tapahtuu ;) Hahaa!!! :D vink!

Tällä kertaa porhallamme paikalle sankoin joukoin, sillä matkassa mukana nyt kolme pariskuntaa ja yksi yksinäinen mies (no ei vaiskaa Ile, et oo yksin) ;P Tiedossa varmasti täysin erilainen loma, kuin kaksi aiempaa viime keväältä. Gambia tarjoaa matkailijoille varmaa aurinkoa, iloisia, nauravaisia, positiivisia ihmisiä, huippu hyvää ruokaa, sopivasti shoppailua ja biletystä aamuun saakka :D

Edellisen Gambian matkapostaukseni löydät täältä  http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/02/africas-smiling-coast-gambia.html

blogiin2.jpg
Ehkäpä myös hieman romantiikkaa, nyt kun meitä pariskuntia on...? ;) ♥ ♥

Romantiikasta puheenollen olimme miekkoseni kanssa viettämässä uutta vuotta parin yön hemmotteluhotellipaketin kera yhdessä Airport hotelleista ja ehkäpä juuri siksi kuumeeni nousi entisestään... Katselin ihmisiä matkalaukkuinensa ja mielessäni arvuuttelin, että mihin päin maailmaa kukin näyttäisi olevan lähdössä :) 

Hotellin hauskuus oli etenkin nämä;

hissi.jpg

hissi+1.jpg

hissi+2.jpg
Olin ihan fiiliksissä aina kun mentiin hissiin :) Mieheni ei ihan samalla mitalla syttynyt, mutta ehkä tämä olikin minun korvieni välissä :D Nyt saa ja pitääkin fiilistellä!

Vielä jaksaa jaksaa! Muutama ihana prokkis tiedossa ennen lähtöä... Katsotaan saanko kohteen alkuun, vai peräti valmiiksi, mutta jossain vaiheessa Teille taas ennen ja jälkeen muutoksia nähtäville siis luvassa ;)


                                     Sähäkkää tätä vuotta 2013 kaikille! :D

                                                                             -Suvi-