julkaistaan+1.jpg
                                                                BB = Brigitte Bardot

julkaistaan+2.jpg
                                           Mustaa, valkoista, kultaa, hopeaa ja bling blingiä...
                                              Niistä on täyden palvelun kauneuskeskus tehty!

julkaistaan+3.jpg

julkaistaan+4.jpg

julkaistaan+6.jpg
Missään muissa hemmoittelupaikoissa en ole nähnyt niin paljon yksityiskohtia kuin täällä. Niin kauniisti on kaikki purkit ja purnukat koristeltu ja paikkoja somisteltu aina vuodenaikojen mukaan ♥ Itselleni ainakin tällaisella on aina valtava merkitys mennessäni nauttimaan niin kauneudenhoito- kuin hierontapalveluista.

julkaistaan+7.jpg

julkaistaan+8.jpg

julkaistaan+9.jpg

julkaistaan+10.jpg

julkaistaan+11.jpg

julkaistaan+12.jpg

julkaistaan+13.jpg

julkaistaan+14.jpg

julkaistaan+15.jpg
Riihimäellä toimivan Kauneuskeskus BB:n laadukkuuden ja monipuolisuuden takaa mielestäni hyvä palvelu ja ihana, osaava, moniammatillinen henkilökunta.
Tiimiin kuuluu kosmetologeja, parturi-kampaajia, kynsiteknikko, ripsiteknikko, urheiluhieroja, osteopaatti ja hammashoitaja (en tiedä mainitsinko edes kaikkia ;)) Kaikkiin heidän palveluihinsa pääset tustumaan täältä http://bebeautiful.fi/index.php

Itse kävin eilen hammashoitajan luona hampaidenvalkaisussa. About tunnin kestävä valkaisu oli ihan miellyttävä kokemus maata pehmeällä pedillä muotit suussa lampun alla. Taisin muutamaan otteeseen jopa nukahtaa :)
julkaistaan+16.jpg

se+hampukuva.jpg
Tässä Teille lopputulos vähemmän täydellisestä hammasrivistöstäni, jaiks! (vähän nolottaa julkaista täällä omaa purukalustoa kaiken kansan nähtäville) ;)... En osaa arvioida kuinka hyvän kuvan kyseisestä ennen ja jälkeen kuvasta saa, mutta omasta mielestäni tulos on huomattava peiliin katsoessani! :D Olin valkaisun jälkeen oikein tyytyväinen ja kivointa oli etenkin se, kun tulos on näkyvillä heti. Zoom -valkaisu näköjään siis todellakin nopea, helppo tapa saada äkkiä pysyvä, valkoinen tulos vanhoihin värjäymiin. Itse olen ainakin kova juomaan teetä ja colajuomia... nyt oltava pari päivää juomatta, sillä vaikutus kuulemma vain syvenee vielä muutaman päivän. Ihana lähteä reissuun valkeimmin hampain ;) Lisää Zoom -valkaisusta voit lukea täältä http://bebeautiful.fi/kuvaus.php?service=hampaidenvalkaisu Kauneuskeskus BB:n omilla sivuilla parempia kuvia valkaisuista, kuin minun itse ottamani!
Nyt tarjouksessa tammi-helmikuun ZOOM -HAMPAIDENVALKAISU HAMMASHOITAJAN TEKEMÄNÄ 300 € (norm. 450 €) - ALENNUS 150 EUROA!


Seuraavaksi haaveilen lääkinnällisistä Velasmooth hoidoista :) Harmi, etten ehtinyt niihin ennen matkaa... Ovat meinaan tarjouksessa myös! http://bebeautiful.fi/kuvaus.php?service=velasmooth

Oikein tyytyväisin mielin voin suositella käymään heidän nettisivuillaan valitsemassa mitä palvelua Sinä haluat ja ei muuta kuin aikaa varailemaan! :) Facebookissa päivittyy usein ihania kuvia ja erilaisia arvontoja, joissa palkintoina niin laadukkaita hoitoja, kuin kauneustuotteita. Käy tykkäämässä täältä https://www.facebook.com/pages/Kauneuskeskus-BB/118381834866016?ref=ts&fref=ts


                                                         Postaus toteutettu yhteistyössä Kauneuskeskus BB:n kanssa.

                                                                             -Suvi-