Satumaista!

talo.jpg
Olimme koko perhe joulupäivän ajelulla kurkkaamassa, jos sattuisimme törmäämään paljon (Hämeessä) puhuttuun ja kuvattuun joulutaloon Janakkalassa. Eipä epäilystäkään, mikä talo oli kyseessä, kun autot olivat pysähtyneenä tien viereen ihastelemaan tätä pimeän metsän varrella hehkuvaa valaistusta... :)

talo+1.jpg

talo+2.jpg
Kuulemani mukaan valaistusta ja koristetta tulee vuosi vuodelta lisää... Täytyy varmaan ottaa jouluperinteeksi käydä joka vuosi tsekkaamassa minkälainen hehku talosta lähtee ;) Kyllä oli lapsetkin haltioissaan, kun talo valaisi jopa osan pakkastaivaasta :) Kuvat eivät siis todellakaan anna oikeutta verrattuna todellisuuteen <3
talo+3.jpg

Erilaisia joulupostauksia tulossa vielä suht monta ;) Uuden vuoden jälkeen uudet kuviot :D
Miten Teidän joulunvietto sujui? Mikä oli joulun 2012 mieleenpainuvin juttu? :)

                                                                         -Suvi-