Taas kerran ihan vaan vahingossa "eksyin" ihanille Zalandon sivuille www.zalando.fi kun toinen toistaan kauniimmat mekot pyörivät mainoslinkkeinä Facebook-sivustolla. Olen käynyt kyseisillä sivuilla usein ja klikkaillutkin tuotteita ostoskoriin, mutta jostain ihmeen syystä, olen kuitenkin ostoksia maksamaan mentäessäni ottanut järjen käteen ja miettinyt, että tarvitsenko minä näitä, OIKEASTI!!??? :) Vielä toistaiseksi olen siis hillinnyt nettishoppailua vaatteiden osalta, mutta toisin kävi tänään...

              Tämä ihana Ted Barkerin klassisen tyylikäs mekko klikattu nyt kotimatkalle :D

TE421C014-003@1.1.jpg

Kyllä kirpas, mutta vilkkaan mielikuvitukseni ansiosta olo hieman helpotti. Aina kun olen shoppaamassa jotain hintavampaa, niin kuvittelen, että olisinhan voinut saada vaikka ylinopeussakot, tai sakot puhelimeen puhumisesta auton ratissa (mitä hyvin usein valitettavasti harrastan) tai sitten käännän homman vielä toisin päin ja mietin, kuinka paljon olen säästänyt milloin missäkin jutussa, joten tämä oli vähintäänkin kannattava ostos, kun käytännössä olen edelleen (muka) plussan puolella...

                                                           Teetteks Te koskaan näin???

Lisäksi mukaan lähti vielä kahdet erilaiset bikinit, selityksenä tarpeelle (oikeasti ei tarvetta) tammikuinen Gambian matka :P


S1951L01C-503@1.jpg
S1951L01B-503@1.jpgBD121L00H-802@1.2.jpg


BD121L00J-802@1.1.jpg
              ♥Sisustusostoksia en niinkään selittele. Koen, että niiden kotiin hankkiminen kuuluu tavallaan työhöni (muka). Sitä paitsi ihanat esineet ja asiat parantavat elämänlaatuani :P (No ei oikeesti, mutta suurta mielihyvää tuo ainakin) hih!

                               Tälläistä järkeilyä tällä kertaa... olis kiva kuulla miten Teillä? :D

                                                                  Suvi-selittäjä

Eikä!!! Juuri kun olin postaukseni julkaissut niin joku oli kommenoinut Facebookissa "älä osta mitään päivää".... Se on tänään!!! :D