Hyvää lauantai-iltaa! :)

Minä täällä alan kohta tutkailemaan uuden tabletin käyttöä, kun oli aikas oleellinen hankinta työni kannalta. Inhoan kaiken uuden tekniikan opettelua ja aina oikein ärsyttää, kun kaikki muuttuu niin nopeaa tahtia, etten todellakaan pysy perässä. Tuntuu, että on niin paljon kaikkea mitä pitäisi osata kaikenmaailman käyttöjärjestelmistä ja Androideista tietokoneihin ja älypuhelimiin. Välillä itselleni päänvaivaa tuottaa jo televisiot digiboxeineen, kun on parissa huoneessa erilaiset ja sitten niillä pitäisi osata laittaa ajastusta ja siirtää kuvaa tietokoneelta televisioon jne... huoh! Olen ihan onneton näissä jutuissa ja välillä turhautunutkin. Usein olen ajatellut, että onneksi on mies tekniikkaa varten, mutta sitten kun olenkin yksin kotona niin ApUuVa!! :D Opeteltavahan nämä on ja perässä yritettävä pysyä. En yhtään ihmettele miksi tekniikan eteenpäin kehittyminen tuo erityisen haasteen vanhemmille ihmisille, kun se tuo sitä jo minulle. En ole luonteeltani luontaisesti näistä asioista kiinnostunut ihminen ;)

IMG_9095.JPG

IMG_9098.JPG

Tässä kuitenkin nyt uusin hankintani. Applea en lähtenyt edes harkitsemaan, koska en ole koskaan niitä harrastanut ja käsittääkseni ovat aivan oma juttunsa...? Puhelimena minulla on Samsungin Galaxy S 2, eli suht samanlainen pitäisi tämän vehkeen olla. Katsotaan kauanko tämän koneen opettelussa siispä menee ;) Ainakin on ulkoiselta muodoltaan ja kooltaan hyvin siro, sekä naisellinen. Mitä ilmeisemmin samalla myös kätevä kuljettaa mukana, toisin kuin iso kannettava mitä olen tähän asti roudannut... Innoissani en ole vielä, sillä tiedän olevani sitä vasta sitten kun handlaan tämänkin laitteen :) Eipä siis muuta kuin testailemaan, silläpä kait sitä oppii. Toivotaan, että yllättää helppokäyttöisyydellään. No niin... "mistäs tää vehje sitten avattiinkaan... aha tosta... jes nyt jotain tapahtuu..." Tästä se lähtee :P

IMG_9104.JPG
IMG_9143.JPG
Erikseen ostettava suojakuori taitaa olla kyllä aika ehdoton. Samalla se toimii myös telineenä kuten kätevästi kuuluu. Tähän mennessä olen keksinyt ainakin kolme eri asentoa mihin laitteen saa :)

IMG_9142.JPG

IMG_9144.JPG
Onks teillä muilla samankaltaisia tuntemuksia tekniikan ihmeellisestä maailmasta, vai oonko mä vaan ainoa, joka ei oo kauheen innostunut???


                                                                           ****
                                                         HEEEIIII MUISTUTUS!!!
Viimeinen päivä osallistua arvontaan, eli vielä kerkeette. Huomenna onnetar nostaa hatusta yhden onnellisen nimen ja mielenkiinnolla katsotaan, että mikä palkinto eteen päin lähtee :)

Kiitos kaikille jo tähän asti osallistuneille. Olen saanut kotisivuistani oikein hyvää palautetta. Olette sydämeni asialla, kun pistätte linkkiä eteenpäin Näillä eväillä mennään, eikä meinata ;) Toivotaan, että yrittäjyys kohdallani kannattaa :)

Tässä vielä linkki, joten käy osallistumassa http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html

                                                                       -Suvi-