Juhlimme viikonloppuna ystäväni 30v. syntymäpäivää teeman merkeissä. Aiempina vuosina sama pariskunta on järjestänyt juhlia niin viiksibileiden, merirosvojen kuin halloween juhlien hengessä. On hyvin ihailtavaa, kuinka koko heidän kaveripiirinsä panostaa joka vuosi omaan pukeutumiseensa ja kaikki on aina ihan täysillä mukana menossa ja meiningissä. Asuja oli tänäkin vuonna jos jonkinlaisia, vangeista ja murtovarkaista ganstereihin, sekä toki ääripäähän, eli poliiseihin ja virkavaltaan :) Toinen mainittava, tärkeä juttu juhlissa oli myös sankarin vaimokkeen tekemät herkut! Ne onkin aina jokavuotinen puheenaihe ja ihan syystä! Osaamme jo odottaa... sekä vaatia, paljon! :P Tässä näiden juhlien vetonaula ;)

IMG_8770.JPG
                                                            Mielettömän hieno kyttäkakku :D
IMG_8772.JPG

IMG_8779.JPG
Ihan en ehtinyt rikospaikalle itse ensimmäisenä valokuvaamaan, kun joku oli jo hyökännyt naisen kimppuun ;)

IMG_8781.JPG

IMG_8785.JPG
                                           Talosta löytyi myös omat sellit numeroituna :)

IMG_8788.JPG
                                 Nämä verhotangosta roikkuvat käsiraudat oli valtavan isot! :)

IMG_8790.JPG
                                                           Murder on the dancefloor...

IMG_4634.JPG
                                                  Katsokaapa tätä porukan panostusta ;)

IMG_8792.JPG
Vielä kerran  PALJON ONNEA Jarkko! Päivääkään et näytä vanhemmalta, kuin tässä kuvassa, kröm kröm! ;)

                                                                         -Suvi-

PS. Seuraavat teemajuhlat olisikin sitten taas pian edessä, sillä me järjestämme ystävillemme lauantaina pikkujouluja. Värikoodina on jotakin punaista ;) Saas nähdä ehdinkö panostamaan koristeluihin ja tarjoiluihin kuten toivoisin :) Yritän ainakin... Huomenna on kiireinen ja hauska päivä, sillä vihdoin Energy Fashion Night gaalailta edessä :)