Vieläkö muistatte nämä?
IMG_8459.JPG


Nyt vierelle on tullut kaksi kehystä lisää ja kokonaisuus täydentyy kyllä huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin :)

IMG_9168.JPG
Piti porata seinään muutamat ylimääräiset reiät kun ei kaikki poratut kohdat olleetkaan ihan pitäviä. Tämän jälkeen jouduimme kittaamaan, sekä maalaamaan... ja hups... väri olikin erisävyinen valkoinen (aika kellertävä/maalarinvalkoinen)!!! Hätäratkaisuna päädyimme sitten laikuista tähän neliöön, kun ei sillä hetkellä löytynyt oikeaa valkoista. Joskus täytyypi vetää siispä koko seinä uusiksi :/ Ihan en ole tyytyväinen näkemääni, mutta antaa nyt hetken olla... Onneksi kehykset ja ihana uusi jouluinen Stockalta hankittu bling bling rusetti rakastamine kenkineni kera piristää tämänkin pikkumokan ja pystyn jopa ignooraamaan koko homman ;)

IMG_9163.JPG
                                                     Tämä kuva on jotenkin ihana ♥


                          Tässä myös kuninkaallinen löydökseni makuuhuone valtakuntaamme :)
IMG_9170.JPG
Kattolampun kävin noutamassa Kodin Ykkösestä, kun yhtenä päivänä tuli kotiin mainos, missä oli etuseteli; kaikki valaisimet -40%. Sai kyllä minut Erinin kanssa taas liikenteeseen... (huomattavasti helpompi selittää myös miehelleni, miksi taas olen ostanut jotakin uutta).  Vaikka tosin jo tottunut siihen ;)

                                                                          -Suvi-

PS. Kauppakeskuksen joulusomistukset alkavat huomenna ja postauskin tulossa piakkoin! :D