Iltaa! :) Täällä yksi onnellinen ♥ Olen aivan pyörryksissä Perfect Homen ihanasta joulukuvastosta, missä on niin paljon kaikkea I H A N A A! En voinut olla tilaamatta näitä kauniita Exclusive kynttilänjalkoja ;) Vihdoin ne saapui sopivasti jouluksi kotiin <3

IMG_9110.JPG

IMG_9117.JPG

IMG_9113.JPG
Oma Perfect Home esittelijäni on Riihimäkeläinen Minna Salin, joka toimii pääsääntöisesti Kanta-Hämeen alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla. Hänen yhteystietonsa saat halutessasi minulta :) Suosittelen ehdottomasti omien kutsujen järjestämistä ;)

                                                                              *****

Vajaan parin tunnin päästä ratkeaa uusia kotisivujani koskeva arvonta. Mahdollisuus osallistua vielä siis muutama hetki, sillä arvonta suoritetaan tänään klo 23.00. Osallistumisohjeet saat tästä linkistä, eli hopi hopi, vielä kerkee :D http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html

Postaus voittajasta ja hänen valitsemastaan palkinnosta luvassa siis vielä tänään :)

                                                                              -Suvi-