Kaikki lähti Riviéra Maisonilta missä olin ihailemassa joulun uutuuksia. Näin siellä tämän kuusen...

rm+kuusi+blogiin.jpg

En ostanut tätä vielä, vaan jätin sen kummittelemaan mieleeni. Yhtenä päivänä selailin kuusta netissä ja vilautin sitä miehelleni. Heitin ihan puolivitsinä, et hei, tekisiks? :) Siinä vaiheessa en saanut mitään vastausta, enkä sitä kyllä todellakaan odottanutkaan.

Viikkoa myöhemmin juurikin siellä NRJ:n gaalaillassa sain kuvaviestin mieheni ja mieheni työkaverin yhdessä hitsaamasta kuusesta :) Siinä vaiheessa tuli kyllä kiire kotiin katsomaan kuusta ja hehkuttamaan rakasta suurien suudelmien kera ;) Ihan mieletöntä, että hän edes muisti kuinka olin tuota kuusta halunnut :) Tietää toki hullutukseni Riviéra Maisonin merkkiin, mutta silti :D Ja olivat kuulemma nopeasti tuotoksen toteuttaneet, sillä seuraavana päivänähän me pidimme ystävillemme sitten ne pikkujoulut.

IMG_8951.JPG

♥ Siellä se sitten lattialla tönötti... aivan mielettömän makee, ihana, oma, rakkaudella tehty metallinen joulukuusi ♥ Livenä vieläkin kauniimpi kuin kuvissa. Pituutta kuusella on 120cm, eli se onkin paljon korkeampi kuin RM:n samanlainen 56cm. Eroa kuusessa koon lisäksi on jalka, metalliputkien paksuus ja rouheus, sekä joulupallot. RM:n metallikuusessa olleet pallot eivät mitenkään erityisesti säväyttäneet minua silloin liikkeessä ja ehkä se oli yksi syy, miksi kuusi ei alunperinkään heti mukaani lähtenyt. Siksi entistäkin onnellisempana suuntasin tieni Stockan jouluosastolle ja sieltähän nämä ihanat löydökset rakkaaseen kuuseeni päätyivät. Nämä pallot ovat mielestäni juuri täydelliset ja tähti kruunaa latvan ♥ Tunnearvoa löytyy... ♥

IMG_9047.JPG

IMG_9043.JPG

IMG_8953.JPG

IMG_9022.JPG

♥ KIITOS RAKKAALLE MIEHELLENI MAAILMAN IHANIMMASTA METALLIKUUSESTA ♥

Alettiin itseasiassa tässä jo miehen ja miehen työkaverin kanssa vitsaileen, et josko tehtäis vielä ihan toisen näköisiä designkuusia (EI suoraan kopioita RM:ta) ja pistettäis Suvisvillan nimen alle myyntiin... Olisko kiinnostuneita? En tiedä ollaanko tosissaan, mutta kunhan kyselen ;) Tässähän lähtee taas jo ihan villiksi ideat ja kohta varmaan yöunetkin, mutta kyllä kaikenmaailman haaveilu on ihanaa ja pitää mielen virkeänä :) Saa kommentoida ;)

                                                  Haaveikasta tiistaita Teille muruset ♥
                                                                        -Suvi-

PS. Muistakaapa arvonta http://suvisvilla.blogspot.fi/2012/11/uudet-kotisivuni-wwwsuvisvillafi.html