Varmaan olettekin monet törmänneet tähän samaan ongelmaan... Kuvatila taas kerran ilmoitti minulle loppumisestaan ja kuinka pitäisi uutta ostaa. Aikaisemmin olen säästynyt lisätilan ostamiselta kuvien pienentämisten takia ja siten, että en ole yhdistellyt kuvia yhteen. Nyt sekään ei enää kuitenkaan auttanut, vaan loppu tuli eteen totaalisesti!

Ratkaisin tämän homman nyt näin, kuten ehkä monet muutkin teistä... Blogiani kirjoittelee nyt kaksi Suvia, eli minä ja minä! Loin siis uuden profiilin itselleni bloggeriin, sillä en halunnut alkaa makselemaan kuukausittain lisätilasta. Kurjaa vain, että nyt oikealla olevassa esittelypalkissa on nimet Suvi ja senkin alla Suvi. Eli jos haluat katsoa, että kuka tätä profiilia kirjoittelee, niin pitää erikseen klikata nimen kohdissa. Osaako joku auttaa mua tässä??? Saiskos sen ensisijaisen profiili-infon siihen ihan normaalisti näkösälle ja sitten vaikka vaan se toinen nimenä siinä alapuolelle? Tai jotain!? :S

Kylläpä onkin pitkään ärsyttänyt kaikki vaiva, mitä kaikkea tässä onkin joutunut muokkaamaan aina, että olen saanut kuvia ylipäätään ladattua ja blogiani kirjoitettua. Nyt se on onneksi taas hetkeksi ohi :) Toivotaan että kestäis uuden profiilin lisätila taas edes vuodeksi eteenpäin, sillä lopettamista tai uuden blogin perustamista en ole harkinnut ;)

Teille muille jotka painitte saman ongelman kanssa, niin tämä nyt ainakin sentään toimi... Ja olenkin juuri postaamassa Teille kuvat joulusomistus projektistani. JEEE!!! :)

                                                                 -Suvi-