Ihanat tupaantuliaiset vietetty huikean kauniissa kodissa ihanien tarjoilujen äärellä. Teen postauksen nyt kahdessa osassa, sillä kuvia on niin paljon. En yksinkertaisesti pystynyt juuri karsimaan ;) Tämä postaus käsittelee kodin sisustusta, missä minäkin olen ollut mukana vaikuttamassa. Taitaa olla kaikki suurimmat hankinnat minulla hyväksytettyjä, kuten ystäväni sanoo :) Jonkin verran olen kiertänyt mukana myös kaupoissa, kun uusia huonekaluja haeskelimme. Silti joka tapauksessa täytyy korostaa, että tämä ei ollut mikään sisustuskohteeni, vaan enemmänkin ystävänpalvelus olla tarvittaessa  neuvovana osapuolena mukana. Tämä kauniiksi laitettu asunto on jokatapauksessa rakkaan ystäväni taidonnäyte hänen unelmakodistaan, jossa hänen kädenjälkensä ja värimaailmansa pääsee oikeuksiinsa :) Hyvä Jenni! Kyllä sulla on silmää! <3 Ylpeänä esittelen kauniin kotinne <3

tuparit_itutie40_zps6c5ac54c.jpg
                                             Ehkä joillekin tuttu maljakko oksineen :)

tuparit_itutie38_zpsd7df0783.jpgtuparit_itutie41_zpsf2316a7a.jpg
                                 Eteisessä oleva sähkökaappi tuunattu söpöin pikkuperhosin.

tuparit_itutie43_zps3a783542.jpg
Keittiöstä löytyy ruokailutilan & olohuoneen jakava baarikaapisto. Paljon sisustuksessa myös Riviéra Maisonia, kuten leipälaatikko ja seinässä oleva säilytyslokerikko ;)

organ.jpg

tuparit_itutie42_zps8ea680c4.jpg
Pinkki on ystäväni mieleen lähes kaikessa... Kotona kuitenkin mies pistää kapuloita rattaisiin ja siksi sisustuksessa paljon violettia ;)

tuparit_itutie13_zps06428187.jpg
                           Ihastuttava, useista palasista koostuva taulu on ystäväni itse maalaama <3
                    Tässä myös jo kurkistus ihaniin tarjoiluihin, mistä postaan seuraavaksi... :P

tuparit_itutie37_zps14c57ac8.jpg
                                                                       UPEA!!!!!

IMG_8414.JPG

IMG_8412.JPG

tuparit_itutie9_zps194c2289.jpg
                                                      Kauniit verhot Valllilan mallistoa

tuparit_itutie10_zpse1a99da5.jpg

tuparit_itutie30_zpsbdb14eb5.jpg
                          Samat muodot jatkuu myös muissa kodin pienissä yksityiskohdissa :)

olotakaa2.jpg
Olohuone vielä melko pelkistetty. Omana vinkkinä olen kehottanut ystävääni hankkimaan lisää verhoja. Itse raikastaisin tilaa vielä valkosilla, kuultavilla verhoilla, jotka asettelisin jokaisen ikkunan karmivälikköihin (neljä välikköä). Sitoisin jokaisen verhon vielä ihanalla, koristeellisella verhotupsulla. Katsotaan toteuttaako Jennin minun ratkaisuni, vai keksiikö itse jotain ihan muuta ;)

oloparas.jpg

tuparit_itutie17_zps1cd8c15b.jpg
Kauniit korkeakiiltoiset senkit ja tv-tasot Stemmasta. Huomatkaa myös ihanien lasiovien päällä oleva hentoinen siro tarra ;)

tuparit_itutie25_zpse1241a79-tile.jpg

tuparit_itutie36_zps36f3b073.jpg
Kirjastohuoneen lukunurkkaus :) Tuoli on jo ystäväni lapsuudesta, siihen vain teetettiin uusi kaunis kangasverhoilu ja tyynyt. Timanttituunaukset Jenni on tehnyt itse <3

tuparit_itutie46_zpsc62fbd9e.jpg

tuparit_itutie33_zpsdda6d5fc.jpg

tuparit_itutie35_zps7c3a6829.jpg
Tätä Kartellin Stonea me metsästimme Stockan Hulluilta Päiviltä kuin viimeistä päivää, mutta loppuihan ne, ennen kuin me pääsimme käsisksi edes nettikaupasta :S Tupareita varten tämä oli kuitenkin suunniteltu hankintalistalle, joten haimme omat Kartellimme kotiin Hämeenlinnassa sijaitsevasta Lehmustosta. Minäkin ostin itselleni oman ;)

tuparit_itutie34_zps9fcc34f1.jpg

tuparit_itutie31_zpsf27c20df.jpg
Lahjapöytä. Omat tuomisemme oli kimppaan ystäväpariskuntien kanssa hankitut Riviéra Maisonin cooleri, Fisherman´s friend pullo, RM:n servietit, sekä somat suola & pippurisirottimet.

tuparit_itutie22_zps90e41237.jpg
                             Vierashuone levitettävällä sohvalla. Seinästä puuttuu vielä taulu.

Pariskunnan makuuhuone :)

 tuparit_itutie28_zps29b692bc.jpg 

tuparit_itutie24_zpsb8e0f63e.jpg
Miehen kanssa ei olla päästy yhteisymmärrykseen lamppujen väristä, joten nyt on makkarissa sekä musta & valkoinen... kuulemma meinaavat kuitenkin tulevaisuudessa hankkia vielä yhdet lisää molempia, niin sitten voi pitää vaikka kesäaikaan valkoisia ja talviaikaan mustia varjostimia. Molemmat sitten toivottavasti tyytyväisiä ;) Hyvä diili! :D

tuparit_itutie23_zpsaa3c6057.jpg
Ihanat yöpöydät oli erään shoppailureissun löydös, kun Vantaalla sijaitsevassa White Homessa oli loppuunmyynnit. Samalla myös minä hamstrasin kyseisessä paikassa oikein olan takaa ;)

ypoyta2-tile.jpg

tuparit_itutie32_zps860ad65f.jpg
Kaunis pieni lyhtytuunaus tummansävytteiseen makuuhuoneeseen tunnelman tuojaksi :)

Tässä kaunis sisustusosio. Uskon, että ystäväni lukisi mielellään ajatuksianne hänen sydämellä laitetusta kodistaan. Niin oli onnellinen kun sanoin haluavani kuvata heidän asuntonsa blogiini... nyt heidän kotinsa on kuulemma julkkiskoti ;) he he heeee (no ei nyt ihan)! Toivotaan toki silti, että mahdollisimman moni käy kurkistelemassa :) Mutta Kiitos Jenni kohteliaisuudesta ja siitä, että sain esitellä kotinne <3 Olet rakas! <3


Toinen osa kertoo ihanista tupariherkuista ja upeista esillepanoista, mitkä oli kyllä aivan viimeisen päälle kauniisti laitettu vieraita varten :) Ilmestyy aivan lähiaikoina ;)

                                                                        -Suvi-