Tykkään!!!  Haluaisin saada kotiini useammankin ikkunanpokan... Pitkään minulla ollut varastossa myös yksi ihana vanha kulunut ovi, missä paikallaan vieläpä ruosteinen lukko. Toistaiseksi sille ei kuitenkaan ole tilaa löytynyt... Ehkä joskus kun muutamme ;)

IMG_8461.JPG
Pöydän molemmille puolille on tarkoituksenani hankkia jonkinlaiset kauniit lamput tai lyhdyt, kun sellaiset löytyy :)

IMG_8463.JPG
Tarraa puskee taas meikäläisen huusholliin, yllätys! :) Tiedän, ettei niistä kaikki pidä, mutta minä pidän! :D Tekstin viesti minulle tärkeintä elämässä <3

pokat.jpg
Höh! Taas ilmoitti ohjelma mulle, että Picasa verkkoalbumi täynnä. Isompaa kuvaa pokan yksityiskohdista en nyt sitten saanut teille laitettua (kuva jo nyt hieman epätarkka, kun yritin suurentaa) :( Ovat kyllä ihanat läheltä katsottuna, kun elämisen jälkiä näkyy <3

Välillä sujuu latailut hyvin ja välillä ei toimi ollenkaan. Kurjaa! Muutenkin olen nyt aktivoitunut postauksissani kiitos Teidän. Olette laitelleet minulle huomattavasti enemmän kommentteja, joista innostuneena minäkin olen alkanut tekemään enemmän postauksia kuin aikaisemmin :)


Tarmokasta tiistaita! Asiakkaita tulossa taas melkein puoleen yöhön saakka ;) Silloin tehdään kun töitä riittää ;) Ihanaa! Ei valittamista :D Uusi työhuonekin tuntuu jo ihan omalta. Kahden viikon päästä valmiina on muuten myös kotisivut ja olohuoneen muutosprojekti. JES!

                                                                            -Suvi-