Olen pahoillani. Kotisivujani ei saatu viimeisteltyä vielä tälle viikolle, sillä jouduimmekin muuttamaan kokonaan yhden sivun rakennetta vielä paremmaksi. Olen melkoisen vaativa asiakas ja haluan tietenkin sivujen olevan aivan viimeisen päälle kunnossa, kun ne Teille julkaistaan ;) Kyse kuitenkin itselleni niin tärkeästä asiasta, ettei enää tässä vaiheessa halua tehdä myönnytyksiä :) Kiitos myös ymmärtäväiselle suunnittelijalleni, joka valmis toteuttamaan kaikki toiveeni ;) Tuskin tässä montaa päivää menee, mutta tänään asiaa ei pystytä ratkaisemaan...


Tänään on vietetty päivää kotosalla maaten, sekä herkutellen. Hieman meni eilen myöhään kun vietimme ystävieni kanssa "kulttuuripäivää" niin ravintolan, teatterin, kuin juhlinnan merkeissä. Kansallisteatterin HOMO-näytelmä oli kyllä todella viihdyttävä ja mielenkiintoinen. Vuoron perään nauroimme ja itkimme, eli tunteita tuli vähän joka suunnasta :) Esitys oli tällä erää viimeinen ja ihmiset nousivatkin lopussa taputtamaan oikein seisaallaan. Näyttelijät tekivät kyllä aivan huikean suorituksen! :) Seuraavaksi edessä olisi Mr Vertigo... Innolla odotan ;)

Tämän päivän herkut koostui mansikka & suklaapirtelöstä, sekä mansikkajäähdykkeestä... :P

06012012051.jpg

08012012065.jpg
           Kuvat otettu puhelimella, joten eivät näköjään yhtä tarkkoja, kuin kameralla otettaessa.

            Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja vielä pahoitteluni odotetuista kotisivuista <3
                                                                             -Suvi-