Jes! Ne on vihdoin täällä ja vieläpä ihan makkarin seinällä asti! Pitkään haaveilemani Riviéra Maisonin kehykset siis :) Kylläpä taas on iloa silmälle, kun olen niihin niin ihastunut <3 Vein viimeiset mitä Manskun varrella sijaitsevasta liikkeestä syksyn lanseerausillassa löytyi. Vielä mietinnässä, että vaatisiko seinä kaksi kehystä lisää?

IMG_8459.JPG

IMG_8446.JPG

IMG_8448.JPG

IMG_8449.JPG
Nyyh! Erinistä 1v. valokuva ottamatta ja nyt neiti täytti eilen jo 1v. 3kk. Kylläpä äitiä harmittaa, että miten onkin jäänyt aiemmin käymättä. Aina olevinaan niin kiire! :( Onneksi ensi viikolle on kuvausaika Mikaelalle taas varattuna. Varmasti tulee ihania otoksia, kuten silloin 4 kk kuvissa, kun viimeksi kuvattavana kävimme.

                                                     Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoilleni!
                                                                              -Suvi-