Vihdoin vihdoin vihdoin!!!! Uusi ovi avautuu...

IMG_8525.JPG
Ensi viikolla julkaistaan Suvisvillan omat kotisivut! Niitä on työstetty pitkään (etenkin ajatuksen tasolla) ja nyt haave on toteutunut <3 Sivuista tuli aivan mielettömän upeat ja täysin omannäköiseni. KIITOS MAWA!!! Yksi suuri etappi saavutettu ja loput on itsestäni kiinni ;) Nyt toivotaan, että lähtee leipätyöni sisustussuunnittelijana jatkumaan entistäkin paremmalla onnella ja menestyksellä. Rakkaat lukijani, myös Te voitte auttaa minua tässä... Mainostus ja puskaradio on suuri osa tätä työtä, jossa nimen esille saaminen on kaikki kaikessa mahdollisten asiakkaiden ja kontaktien toivossa :) Toivonkin siis, että mahdollisimman moni löytää uudet kotisivuni ja jatkaa Suvisvillan seuraamista niin siellä kuin täällä blogin puolella.

KIITOS TEILLE KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE, KUN OLETTE ROHKAISSEET MINUA OTTAMAAN ELÄMÄSSÄNI UUDEN, SUUREN ASKELEEN USKALTAA LÄHTEÄ PÄÄTOIMISEKSI YRITTÄJÄKSI <3 Toivotaan, että tämä kantaa hedelmää... ainakin olen täydellä sydämelläni mukana ;) Uudet kotisivuni lanseerataan näkyvästi ensi viikolla sekä täällä blogissa, että Facebookissa https://www.facebook.com/pages/_____________SuvisVilla_____________/194482547312497. Luvassa ihana arvonta, jossa saat itse valita palkintosi erilaisista vaihtoehdoista... linkkiä jakamalla voit voittaa! :) Seuraile siis postauksia, niin pysyt ajan tasalla.

Psssst! Ensi viikolla julkaisen vihdoin kuvat myös pitkäaikaisesta projektistani, eli 80-luvulla rakennetun olohuoneen stailauksesta. Viimeksi stailasin samasta talosta tämän makuuhuoneen http://www.suvisvilla.blogspot.fi/2012/07/sisustuskohteeni-makuuhuone-ennen-ja.html

                                               Ihanaa viikonloppua Teille kaikille!

                                                     *onnellinen*     -Suvi-