Eih, ei vieläkään kuvia olohuonekohteestani. Olen pahoillani. Useammalla kuin yhdellä tavarantoimittajalla on ollut ongelmia :( Ehkäpä tämäkin kohde tosin joskus valmistuu ja sormet ristissä toivon toki, että pian ;) Yksi asia on tosin varma! Olohuoneesta tulee aivan mielettömän ihana!!! :) <3

Pieniä tuunauksia olen tehnyt nyt yhdessä toisessa kohteessani... Pienellä budjetilla olen lähtenyt stailaamaan nelihenkisen perheen asuntoa Helsingissä. Tässä ensimmäisiä maistiaisia muutoksesta. Kaksi lipastoa, tv-taso ja vaatekaappi saivat pienen kasvojen kohotuksen :)

lipastot.jpg

Lipasto maalattiin valkolakalla. Minkäänlaista hiomista ei vanhalle pyökkilipastolle tarvinut tehdä. Lopputuloksesta tuli hyvin peittävä ja kiiltävä. Vanhat vetimet löytyi toisesta lipastosta ja ne maalattiin lakalla myös.

lipastotttt2.jpg
Toinen lipasto maalattiin hyvin epätasaiseksi yhdessä tv-tason kanssa. Vetimet hankittiin Ikeasta.

IMG_2107.JPG


tv+taso.jpg
                                                    Hauskan näköinen, kulunut pinta :)

Perhe halusi uudistaa jo olemassa olevia huonekaluja, sillä ovat vuoden sisällä muuttamassa uuteen asuntoon. Kuulemma vasta siinä vaiheessa tehdään uusia hankintoja, kun on kodin pohjapiirros selvillä.

Tässä vielä ehostettu vaatekaappi :) ...ja pientä kurkistusta makuuhuoneeseen, josta ensi viikolla meinaan Teille ennen ja jälkeen postauksen värkätä ;)

vaatekaapit.jpg

                                                          Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille lukijoille!
                                                                                -Suvi-