Tänään tuli postissa kovasti odotettu paketti, nimittäin tilaamani pitsimatto. Tämä ihanuus ei suinkaan tullut tällä kertaa itselleni, vaan se pääsi kruunaamaan makuuhuoneen muutoskohdettani, mikä on muuten ensi viikolla valmis. Vielä viimeisiäkin paketteja odottelen nettikaupoista ja sitten rävähtää ennen ja jälkeen kuvat tänne ;)

Tässä taas kuitenkin hieman esimakua makkarin sulostuttajasta, kun on NIIIIIIIN IhaNa!!!! <3

IMG_7861.JPG

IMG_7862.JPG
Tekijän löysin Facebookin maalaisromanttisten sivujen kautta, kiitos Marjo! <3 Tilasin räätälöidysti halkaisijaltaan 160 cm juhannusruusumallin :) Materiaaliltaan matto on helposti koneessa 40 asteessa pestävää, muotonsa säilyttävää trikookudetta ja täytyy sanoa, että oli kyllä hyvin miellyttävä jalallekin vieläpä. Oon ihan rakastunut tähän mattoon ja nyt alkoi haaveilut tällaisesta omaankin huusholliin ;)

Valmista muutoskohdetta odotellessa :)

                                                                         -Suvi-