Kevään odotus alkaa heti kun päivä pitenee ja valoisuus lisääntyy. Silloin on aika vaihtaa kynttilät kukkasiin. Hyvä aloittaa esimerkiksi tästä, Ystävänpäivästä.

IMG_4471.JPG

IMG_4475.JPG
Kevään tulppaaneissa varsinkin keltainen väri tuntuu ihanan piristävältä, raikkaalta ja energiaa antavalta. Sitä jotenkin on kaivannut pitkän pimeyden jälkeen. Sidotun kimpun merkitys ystävälle on henkilökohtainen, arvokas, näyttävä ja merkityksellinen. Tämä upea ystävänpäiväkimppu on Turengin kukkatalosta http://www.kukkatalokouhia.fi/ Osaavan palvelun, kauniin ja monipuolisen kukkavalikoiman lisäksi kyseisessä kaupassa on sisustajalle ihan oma aarreaitta! Sieltä löytyy ihania hyllykköjä ja muita persoonallisia pikkutavaroita, sekä sisustusesineitä kodin piristämiseen... hyviä myös lahjoiksi! :)


" Mutta suurin niistä on rakkaus" ♥ 14.2 ♥ "What is a friend? A single soul in two bodies" (Aristotle)

"Ei se miltä näytämme, eikä se, mitä aikaan saamme, merkitse sen rinnalla mitään, mitä olemme toisillemme." (Marleena Ansio)

erin+&+elias.jpg

Suvisvillassa juhlitaan Ystävänpäivää parhaillaan :) Yökylässä on ollut rakas Charlotta ja hänen 2 kk pikkumuru Elias <3
IMG_4542.JPG

IMG_4532.JPG

IMG_4534.JPG
                                                       Arter Eight juustokakku
pohja;
* puolikas paketti minttudominokeksejä & puolikas paketti digestivekeksejä (yht. 150g)
* 70 g margariinia sulatettuna
Sekoita keksinmurut ja voi. painele vuokaan ja laita jääkaappiin tiivistymään

täyte;
*1prk Sunnuntai vaniljatuorejuustoa
* 2 prk maitosuklaavanukkaita
* 1 paketti After Eight suklaata (pieni paketti)
* 3 liivatelehteä
* 2 dl vispikermaa
* 2 tl vaniljasokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto ja naminami vanukkaat. Sulata suklaa ja kaada joukkoon. Ota liivatteista kylmä vesi pois ja lisää joukkoon  1/2 dl kiehuvaa vettä, kaada ohuena nauhana seokseen ja sekoita. Vatkaa kermavaahto ja lisää vaniljasokeri. Lopuksi sekoita kerma varovasti kaikkiin aineksiin ja kaada keksipohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa ennen tarjoilua vähintään 4 tuntia.


IMG_4539.JPG

kupit.jpg

♥ Hyvää Ystävän Päivää ♥ Glad Alla Hjärtans Dag ♥ Bonne St-Valentin ♥ Честит Свети Валентин ♥ Buon San Valentino ♥ Feliz Dia de el Amor y la Amistad ♥

IMG_4454.JPG
                                                                  -Suvi & Erin-