Vanha sohvani lähti jokin aika sitten uuteen kotiin ja nyt tilalle tuli ystäväni myyjäisistä hankitut nojatuolit ja sohva. Ostin kalustoon vain uudet päälliset ja avot! Aivan, kuin uudet :) Nyt yläkerran aula näyttää siltä miltä haluankin sen näyttävän. Kiva, etä voin oikeasti sanoa, että tila on näköiseni ja olen siihen oikein tyytyväinen, ihanaa! Miestä olen niiiin moneeseen otteeseen pyytänyt laittamaan verhotankoja paikoilleen, mutta eipä ole mitään tapahtunut. Aivan täysin valmista ei siis vielä ole. Verhothan tekee kyllä tilaan paljon... eli laitan teille joskus sitten uudestaan kuvia verhojen kanssa (ehkä saan pyydellä vielä seuraavatkin puol vuotta)! Ne on kuitenkin jo silloin hankittu...


IMG_4836.JPG
 Koristetikkaat löysin Ideaparkin Villa Rosmarinista.

IMG_4838.JPG
 Reinot oli Erinin joululahja mummilta ja papalta :)

IMG_4839.JPG

IMG_4842.JPG


IMG_4866.JPG

IMG_4710.JPG

IMG_4845+%E2%80%93+Kopio.JPG

IMG_4846+%E2%80%93+Kopio.JPG


IMG_4869.JPG

IMG_4865.JPG

IMG_4834.JPG
 Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille ihanille lukijoilleni! Verhoja siis odotellessa ;)

                                                                -Suvi-