Toisin kuten teille lupasin, niin ennen toista Gambian postausta tulee tämä...

Ystäväni päätti juuri muuttaa ulkomaille ja myy KOKO OMAISUUTENSA, KAIKEN!!!! En voi kun ihailla hänen rohkeuttaan <3 Nyt olisi aika avustaa hänet uuteen, lämpimään kotiinsa ;) Tässä tulee teille esimerkkikuvia hänen asunnostaan ja tavaroistaan. Jos kiinnostuit tulemaan paikan päälle itse myyjäisiin 19.2.2012 klo 15-19 Hämeenlinnaan, niin laita minulle mailia (missä nimesi ja puhelinnumerosi) ja lähetän sinulle tarkan osoitteen.

DSC00839.JPG

DSC00837.JPG

DSC00836.JPG

DSC00840.JPG

lamput.jpg
DSC00855.JPG

sekalaista.jpg
DSC00865.JPG

verhoja.jpg

peilit.jpg
tunnelmanluojat.jpgDSC00838.JPG
kynttil%C3%B6it%C3%A4.jpg

esineit%C3%A4+2.jpg
astiaaaa.jpg

astiat.jpg

DSC00904.JPG

DSC00853.JPG

DSC00858.JPG

DSC00860.JPG

DSC00899.JPGl%C3%A4pp%C3%A4ri.jpg

kenk%C3%A4%C3%A4.jpg

DSC00880.JPG

Kengät on koossa 39 tai 40. Mutta jos tässä ei koon puolesta onnistanut, niin tosiaan vyö, laukku ja koruvalikoima on jo itsessään mahtava ;) Vaatteita löytyy myös pilvin pimein ja koot on M & L mallista riippuen tietetenkin :) Muutamia S kokoisia paitoja saattaa löytyä myös. Entä olisiko sinulla tarvetta pyyhkeille, liinavaatteille? Entä vaa´alle, vesijuoksuvyölle, fitnesshularenkaalle yms..? Tarjolla vielä myös pyykinpesukone, telkkapöytä, kenkätelineitä, parisänky, sekä musta baariruokapöytä & neljä mustavalkoista korkeaa tuolia, joista en nyt jostain syystä tullut napanneeksi valkokuvaa :( (jos luotat makuuni, niin voin kertoa, että on todella kivat) DVD:levyjä löytyy muuten myös aika mittava valikoima...

Jos kuitenkin joku juttu todella kiinnosti ja haluat tulla paikan päälle tekemään ostoksia, niin tervetuloa :) Käteistä kannattaa siis varata mukaan. Yritämme hinnoitella tuotteet valmiiksi, mutta ne toki myydään eniten tarjoavalle :) Eli ennakkovarauksia emme nyt sitten ota vastaan, vaan tarjousten perusteella tuotteet lähtee jakoon sitten paikan päällä. Kannattaa varmaankin heti olla kärkkymässä silloin klo 15 ;)
Linkkiä saa ja pitää ;) jakaa eteenpäin niin blogien kautta, kuin vaikkapa facebookissa ja muutenkin laittaa kotikirppiksestä sanaa kiertämään :) Toivotaan, että saadaan asunto tyhjäksi ja ystäväni pääsee takaisin ihanaan kotimaahansa jonnekin päin Afrikkaa ;) Vaikee arvata... ;P

                                                       -Suvi-

PS. Suvisvillan oma arvonta käynnissä vielä joitakin päiviä, eli ei muuta kuin arpoja hakemaan ;)