Heippa rakkaat lukijat!

Täällä päivä mennyt siivoillessa, samalla kun pikkuinen roikkunut kiinni nilkassani :) Puhtaalta kuitenkin näyttää ja koti on valmis ottamaan vastaan huomisen erikoisen spesiaalit tuparivieraat. Johan tässä ollaan 8 kuukautta asuttu, joten vihdoin aika järjestää nämäkin juhlat. Mielenkiinnolla odotan, että minkälaisia sketsihahmoja tänne huomenna saapuu ;)

Tässä postauksessa kuvia lähinnä vessasta ja ruokailutilasta/olohuoneesta. Olen muuten saanut loput verhotkin paikoilleen vasta nyt... parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan :) En sen enempää läpise, kun on vielä sata hommaa tekemättä ennen huomista. Taidan kokkailutkin hoitaa yöllä, kun saan pikkumurun untenmaille :) Hmm... olisin kyllä halunnut nähdä tämän illan elokuvankin, joten saa nyt nähdä olenko tarmokas, vai jäänkö sohvalle ja jatkan touhuamista sitten aamulla ;D

WC:stä
IMG_4561.JPG

IMG_4562.JPG
                                           Hieman tuunasin näitä pähkinäpuunoksia :)

IMG_4563.JPG

IMG_4564.JPG
                                             Vieraatkin saavat suihkutella hajuvesiä...

IMG_4565.JPG
Tämä ihana virkattu kori on äitini tekemä. Nyt hänellä juuri kesken iso, vaaleanpunainen lelukori Erinin huoneeseen. Jos näitä haluaa tilata, niin saattaisi olla mahdollista ;)

IMG_4566.JPG

IMG_4567.JPG

Keittiöstä

IMG_4568.JPG

IMG_4569.JPG

IMG_4570.JPG
                        Vihdoin sain keittiön kaappien alle myös nämä valaisimet :)


Ruokailutilaa & olohuonetta

IMG_4571.JPG
Videotykki vaihtui takaseinältä televisioon ja nyt paraatipaikalla myös minun ja Erinin syksyllä Mikaela Löfrothilla otetut valokuvat :) Jos ihmettelette, että mikä keinu tuosta keskeltä roikkuu, niin se on Erinin hyppykiikku ;D
IMG_4572.JPG

IMG_4693.JPG
Tässä kuvassa näkyy paremmin myös olohuoneen naruverhot. Ihan hauskat kun valo pääsee kuitenkin läpi päivisin, jos vaan taaempana olevat pimennysverhot auki.
IMG_4694.JPG

IMG_4699.JPG
       Hieman keväisempää tyynyä jo piristeenä, vaikka vielä talvista sisustustakin löytyy :)
IMG_4701.JPG

IMG_4579.JPG

IMG_4585.JPG

postit.jpg
Jos en heti ehdi lueskella kaikenmaailman ilmaisjakelumainoksia, niin tämä on oiva paikka pistää ne hetkeksi sivuun odottamaan katselijaansa.

IMG_4581.JPG

Laitan taas lisää sisustuskuvia jahka kerkeän ja saattaapi olla, että tupareista tulossa myös jotain... jos ei ole liian rajua kuvamateriaalia ;)

                                                                      -Suvi-