IMG_3439.JPG

Tammikuussa on hyvä aika aloittaa kotoilu kaiken joulukiireen jälkeen. Leppoisat nautinnot ovat terveellisiä uuden energian löytymiseksi. On ihanaa suoda itselleen aikaa olla tekemättä mitään, nauttia joutilaisuudesta ilman syyllisyyttä. Mielihyvää itselleen voi järjestää ihan pienin nautinnoin... niistä tulee arvokkaita aarteita raskaisiin, työntäyteisiin päiviin.

IMG_2349.JPG
Oli aika kaivaa lukemattomia lehtiä kaappien kätköistä ja vihdoin käpertyä sohvalle niitä selailemaan. Kevyt salaattiannos täydentää myös mukavaa sunnuntai-iltaa pikkumurun kanssa ♥ Hetken itsellänikin kädet vapaana, kun Erin harjoittelee ryömimistä ja viihtyy hienosti myös hyppykiikussa :)

IMG_3976.JPG
Tunnelman kotoiluun voi luoda myös lämpimillä tuikkujen valoilla. Lyhty olikin aivan ihastuttava löydös ja nyt se koristaa kodin paraatipaikkaa.

Olenko muuten jo maininnut hoidoistani aromaterapeutilla? Olen alkanut käymään nyt kuuriluontoisesti viikottain hemmottelussa, jossa tunnelmalla on tärkeä rooli. Rauhoittava musiikki ja hämärä huone antavat hyvän lisän aistinautinnolle. Erilaiset tuoksuvat öljyt lämmittävät iholla hierottaessa ja käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut ja raukea. Suosittelen! ;)

lyhty+x+2.jpg

Ostin muuten Riviéra Maisonilta jokin aikaa sitten tällaisen ihanan kolmikerroksisen tarjoilualustan. Nyt se nököttää keittiön pöydän kulmalla yksinään, kun en ole muutakaan paikkaa vielä keksinyt. Kysynkin nyt teiltä apua, että mitä tähän laittaisin?
IMG_3979.JPG

Nautinnollista sunnuntai-iltaa! Muistakaa, että arvontakin saattaisi pikkuhiljaa lähestyä... ;)
                                                                    -Suvi-