En vaan voi tätä paremmin kertoa, kun niin rakastan heidän sisustusjuttujaan ;P

DSC00826.JPG
Vasta hetki sitten sain tietää, että myös motarin varrella Nurmijärven kohdalla Myllykukossa on heillä liike. Tällaiset pöytätabletit tarttui mukaan tällä kertaa.

Olen muuten järkkäämässä ensi kuussa tupareita, joten en malta odottaa minkälaista kattausta taas näillä keksisin. Pitääpi alkaa jo nyt suunnittelemaan ;) Sen verran voin myös muuten paljastaa, että pippaloiden teemana on sketsihahmot ;D Jokainen vieras siis luo itselleen oman hahmon Putouksen tyyliin! Hauska ilta taatusti luvassa :)

riviera.jpg
Hurrikaani tuikkulyhty on hankittu RM:lta aiemmin. Kimallekranssi löytyi Stockan jouluosastolta.
riviera.jpg+2.jpg

Edellisessä postauksessa kyselin teiltä, että mitä tähän 3-kerroksiseen vatiin laittaisin. Kiitos ihanista ideoistanne! Nyt asia ratkesi näin ;) Mitäs tykkäätte? Sain oman "baaritiskin"... myöhemmin voi vaihdella tilalle taas sitten jotain muuta... Hauskalta näyttää kyllä tämäkin ja kauniit Iittalan viinilasit pääsevät nyt mielestäni oikeuksiinsa:)
DSC00817.JPG

baaritiski.jpg
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Itselläni tiedossa taas aromaterapiahierontaa, sekä ihania iltoja Greyn anatomia DVD:iden parissa ystävien kera :) Kylläpä kuumeisesti niitä on postista odotettukin, kun saimme vasta vitoskauden päätökseen ;) Nyt tykitetään putkeen kaudet 6 ja 7, ihanaa!
                                                        
                                                                -Suvi-

PS. Ilmoittautukaapa lukijoiksi, niin saadaan taas kiva arvonta käyntiin! ;)