Oih! Ne on täällä!!! Nimittäin joulukoristeet on saapuneet kauppoihin! Ihanaa!!!!
Olen NIIIIN jouluihminen henkeen ja vereen... Ensimmäistä kertaa pääsen kunnolla laittamaan joulun, kun vihdoin saan myös kuusen :) Aiemmin, ei ole ollut tilaa, mutta nyt olen suunnitellut jokaisen nurkan täyteen jouluhässäkkää.

Ensimmäiset shoppailut Stockan ihanilla jouluhyllyillä on nyt tehty ja mukaan tarttui vaikka mitä! Kuusikin saapuu postissa parin viikon kuluttua ja luulen, että en todellakaan odota sen laittamista sinne aaton aattoon asti ;) Sitä paitsi kuusesta saa nauttia niin vähän aikaa, joten olen päättänyt tehdä ihan omanlaisen perinteen :D Ja kyllä, mielestäni muovikuusi ja nimenomaan väriltään valkoinen on itselleni se oikea vaihtoehto. Saatte pian nähdä <3


IMG_2596.JPG

                         Tällaista askartelua tänään, tästä se lähtee :)

Ihan sievä ja kaunis koriste tuli pelkistä höyhenistä ja jouluisesta nauhasta, vai mitä...?
Hieman isomman styrokskranssin olisin toivonut löytäväni, kun alun perin suunnittelin koristeen takkaa somistamaan... nyt se jäi kuitenkin takan kokoon nähden liian pieneksi. Jossain vaiheessa tehtävä siis huomattavasti isompana, jos löydän jostain jonkin toisen pohjan. :)

IMG_2607.JPG

IMG_2600.JPG
                  Tässä ystäväni upeat tekeleet ripauksella bling blingiä ;)

IMG_2603.JPG

                  Ihanaa joulunodotusta lukijoilleni!!
                  Täällä yksi todella malttamaton mamma toivottelee ;)

PS. Blogini täytti puoli vuotta ja kun 50 lukijaa täynnä, niin käynnistän pienimuotoisen arvonnan. Huikea määrä tähän asti ollut käyntejä, (yli 14500) kiitos siitä <3 Jaksaa taas kirjoitella. Sanaa arvonnasta saa laittaa kiertämään... ohjeita ja kuvat palkinnosta tulossa tuota pikaa :)