Pitkästä aikaa sateeton päivä ja mies häärää ulkona talon ulkoseinien kimpussa. Olemme taas Erinin kanssa kahden ja innostuin kuvailemaan yhtä sun toista. Tässä teille ihasteltavaa sunnuntaipäivään :)

Pikkuprinsessalle ostettu jo ihania balleriinahameita tulevaisuuden leikkeihin :)

IMG_2154.JPGIMG_1472.JPGIMG_1475.JPG
Vaunulenkit taittuu kivasti Brion singeillä... suosittelen, jos joku harkitsee! Tosi hyvät ollu käytössä :)
Rekkarikin piti tietty hankkia ;)

IMG_2120.JPG
IMG_2119.JPG
Meidän neiti on todella huono olemaan missään muualla, kuin sylissä, mutta yritän opettaa häntä olemaan nyt myös lattialla. 
Vauvan makuuviltti on söpöä Pupujussikat-sarjaa.

IMG_2312.JPG
 Tässä hieman vanhempi kuva... Erinin pikkuruiset varpaat 1,5 kuukauden ikäisenä :)

Tossut ihana lahja ystävältä.

 IMG_2124.JPG
Hoitopöydällä Erin katselee aina vain yhteen suuntaan. Seinällä Onni ja Ilona-sarjan kortteja, mitkä tehty nimenomaan vauvoille katseltaviksi. Toimii!

IMG_2126.JPG
                                     Ihana Benettonin takki lahja työkavereiltani.

IMG_2113.JPGIMG_2114.JPG
Linumin kankaasta tehty keppiheppa :) Toivottavasti tulee joskus mukaan leikkeihin. Innostuin eilen taas hieman shoppaileen, kun sisustusmyymälöissä kaikkia ihania syksyn uutuuksia.

IMG_2176.JPGIMG_2117.JPG  Tuttipullojakin saa nykyään lasisena. Harmi, että ostin aikoinaan tämän pienen, kun nyt käytössä lähinnä vain niitä isompia. Maitomäärät ja koko neiti sen verran kasvanut, ettei enää pienet riitä!

Kyllä löytyy kotoa kaikkea mikä vaan on vaaleanpunaista. Joskus ennen en kyseisestä väristä niin paljoa edes välittänyt ja nyt olisin laittamassa sitä joka puolelle :) Näin se mieli muuttuu ;)
Nyt viikonlopun olen suunnitellut kotiimme verhoja. Ensimmäisiäkään ei vielä seinillä ole ja nyt syksyn tullen tuntuu, että olen alkanut niitä kaipaamaan. Eiköhän tänne joskus tule niistäkin kuvia, jahka saan hankittua :D

Nyt taidan kääriytyä taas huovan sisään ja lepuuttaa hetken silmiäni. Eilen meni myöhään, kun olimme koko perhe naapureilla yömyöhään pelailemassa :)

                                                     Mukavaa tulevaa viikkoa!
                                                                 -Suvi-