Vihdoin 21.8.2011 vietimme uudessa kodissamme rakkaan tyttäremme ristiäisiä.

Askartelemani kutsukortit lähtivät postitse lähimmille sukulaisille ja ystäville.

IMG_1438.JPG

Meillä ei sattunut olla valkoista pellavaliinaa kastepöytään, enkä halunnut sellaista edes hankkia... joten päätin olla luova ja keksin laittaa pöytäliinaksi Ikean päiväpeiton. Myöhemmin jopa pappi sanoi, että ei ole ennen nähnyt yhtä hienoa, nuorekasta ja persoonallista kastepöytää ;)

IMG_1595.JPG

IMG_1598.JPG
IMG_1597.JPG


IMG_1610.JPGIMG_1596.JPG
Kastekimpusta tuli mielestäni herkkä ja kaunis. Kastemalja, sekä pienempi kimpun malja ovat samaa sarjaa :) Kasteliina oli uusi löytö nätillä tyttömäisellä kirjailulla.

Kastemekko on kulkenut suvussamme 40-luvulta. Meidän lapsemme oli 20. joka puvussa kastetiin.

Nämä kaksi alla olevaa kastemekkoa on mieheni suvusta. Katsotaan, josko näillekin tulisi joskus käyttöä... Tällä kertaa halusin kuitenkin oman sukuni mekon, saman missä minutkin on kastettu.

IMG_1609.JPG
IMG_1608.JPG

IMG_2385.JPG

IMG_2384.JPG

IMG_1636.JPG
 Talo siivottu, ilmapallot puhallettu, astiat järjestelty ja tarjoiltavat leivottu. Koti valmiina ottamaan vieraat vastaan.

IMG_1641.JPG

IMG_1644.JPG

IMG_1713.JPG

Tarjolla oli kinkkumunakasrullia, coctailpiirakoita, munavoita, vaniljatäytteisiä pullia, shakkiruutupipareita ja suklaaminttudominokakkua ;P Shakkiruutupipareita on ollut jo minun ristiäisissäni, rippijuhlissani ja ylioppilasjuhlissani... nyt perinne jatkuu myös Erinille. :)

IMG_1868.JPG
 Rakas tyttäremme sai kasteessa nimekseen Erin Isla Alexia.

IMG_1703.JPG
 Ystäväni tekemät kakkukoristeet. Tällä kertaa tein liivatekakun, joten koristeet kakkuun olisivat olleet liian painavia. Onneksi ne olivat kauniit myös tarjoilupöydällä kakun edessä.

IMG_1700.JPGIMG_1617.JPG
 Persoonallinen kakkulapio :) Hyvin sujui leikkaus korkkarillakin ;)

IMG_1883.JPG
Timantteja prinsessalla olla pitää! <3

Kastelahjaksi neiti sain kummitädiltään Pentikin ihanan tuolin. Oli kuulemma "huippukastelahjaidea, kun mamma tykkää sisustamisesta ja tuoli tarpeeksi iso kulkemaan neidillä aikuisenakin, eikä kokonsakaan puolesta huku vuosien varrella". Samaa mieltä, varmasti myös Erin rakastaa lahjaansa :)

IMG_1914.JPG

Muilta vierailta neiti sai erilaisia kirjoja, kantoliinan, imetystyynyn, unisoittolelun, Muumiaterimia, sekä kirjekuorilahjoja. Äiti lupasi rahoilla ostaa neidille jotakin mieleistä ja pysyvää :)

IMG_2347.JPG
Baby Princess Erin kiittää läheisiä tärkeästä päivästään! <3