Sateenkaarisynttärit

Meidän esikoinen Erin täytti heinäkuun alussa 6 vuotta ja hänestä on kuoriutunut ihastuttava eskarilainen. Luonteeltaan neiti on herttainen, avoin, rohkea, vilkas, topakka, iloinen, empaattinen, rakastava ja lämmin tyttö. Hän on fyysisesti erittäin lahjakas ja todella kilpailunhaluinen. Neidiltä sujuu niin käsilläseisonnat, kuin leuanvedot, kiipeilystä puhumattkaan. Erinillä on myös taiteellinen puoli hallussa ja kädentaidotkin kohdillaan. Huoneen siivoaminen on neidin mielestä kivaa ja hän onkin piirteiltään erittäin tarkkaavainen ja siisti. Ihanaa, että hän on minun tytär <3 Olen kiitollinen että saan olla juuri hänen äitinsä.

 

IMG_8137.jpg

 

Vietimme meidän kotona Kalasatamassa neidin 6v. juhlia. Juhlahuuman Jenni, (nuorimmaisen lapsemme kummitäti) tuli taas järjestämään juhlasuunnittelun ja hoiti kaiken somistuksen & koristelut puolestani. Itse keskityin vain tarjoiluhin ja Jenni hoiti loput. Varsinaisesti syntymäpäiville ei tällä kertaa ollut mitään teemaa, vaan enemmänkin mentiin sillä ajatuksella, että käytetään paljon värejä. Metallic värit on kuulemma tällä hetkellä se juttu ja ne näkyi myös kirjavassa kattauksessa. 

Tarjoiluihin kuului tällä kertaa: 

Tonnikalapiirakkaa

Kinkkupiirakkaa

Coctailpiirakoita & munavoita

Suklaariisimurokakkuja

Keksejä

Kinuskisuklaajuustokakkua

Sipsejä

Tein kaiken tarjolle gluteenittomana ja vain coctailpiirakat hankin valmiina. Oli kyllä todella mukava päivä vieraiden kera. Kiitos vielä kaikille teille jotka olitte tekemässä neidin päivästä tärkeän <3 

 

IMG_8088.jpg

IMG_7980.jpg

IMG_7990.jpg

IMG_7994.jpg

IMG_7989.jpg

IMG_7984.jpg

IMG_8023.jpg

IMG_8008.jpg

IMG_8004.jpg

IMG_8014.jpg

IMG_8136.jpg

IMG_8032.jpg

IMG_8036.jpg

Alessian veljestä Danitosta on kasvanut jo iso, komea poika!

 

FullSizeRender%2011.jpg

FullSizeRender%2010.jpg

 

Tuli mieleeni että jos kaipaat lisää juhlavinkkejä tai haluat juhlasuunnittelun ammattilaisen joka hoitaa suunnittelun ja toteutuksen täysin puolestasi niin tässä olisi loistava! Suosittelen tutustumaan rakkaan ystäväni Juhlahuuman upeaan Instagramiin. Hän on aivan mielettömän taitava ja intohimo juhlia kohtaan näkyy kaikessa työn jäljessä!

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *