Zinzino Leader school 2017

Terveiset Norjan työmatkalta. Vietimme toissa viikonlopun Oslossa noin 300 muun suomalaisen kanssa. Yhteensä meitä oli pari tuhatta Zinzinolaista eri maista saamassa koulutusta työhömme. Näitä reissuja on vaikea pukea sanoiksi, koska niiden anti ei ole selitettävissä. Sen takia laitoin postaukseen paljon kuvia ja videoita 🙂 Luomisen energiaa, innostusta, olemassa oloa, tunnetta, yhteyttä, voimaa, rakkautta. Silti nämä asiat ei kerro ulkopuoliselle yhtään mitään, vaan se fiilis pitää kokea paikan päällä. Elämää mullistavaa koulutusta henkilökohtaisen kasvun saralla. Paljon inspiroivaa tietoa ja motivaatiota tekemiseen. Tottakai oppia tuotteista ja alasta, myös itsestämme.

IMG_7690.jpg

 

Jokaisen matka on erilainen. Positiiviset ajatukset luovat positiivisia asioita. Hymy on tarttuvaa ja ystävällisyys ilmaista. Lämmin suositus että haette itsellenne sellaisen kanavan mikä on teidän näköinen ja mistä saatte itsellenne energiaa arkeen <3 Minä osallistun kaikkeen mihin ehdin, myös Zinzinon ulkopuolisiin elämäntaidonvalmennuksiin. Haluan jatkuvasti kehittää ja kouluttaa itseäni. Tähän asti tutuiksi on tulleet Nordic Business Forum, Valmennusyhtiö Varapuun koulutukset, Passion for success -seminaarit, sekä Uskalla Innostua -valmennukset. 

 

 Hauskuutta ei näistä meidän tapahtumista puutu! Porukka pistää itsensä huolella likoon, eikä ei voi muuta kuin ihailla ja NAURAA!

IMG_8214.jpg

 

IMG_8213.jpg

 

IMG_7615.jpg

 

Whiteparty! Ja iltagaala esiintyjineen.

IMG_7758.jpg

 

 

IMG_7778.jpg

 

Kolme päivää koulutusta ja hauskanpitoa. Tämän viikonlopun jälkeen on samanaikaisesti takki sekä tyhjä, että täynnä. Niin paljon tulee uutta informaatiota ja mahtavaa oppia. Kyllä kunnon yöunet maittaa, kun ei täällä juuri nukkumaan ehdi, saatika malta.

IMG_8215.jpg

 

Oslon Leaderschoolin kohokohta oli tänä vuonna se että meidät valittiin mieheni kanssa tapahtuman juontajiksi. Ensimmäinen kerta 2000 ihmisen edessä englanniksi valtavan suurella lavalla. Fiilis oli ensin jännittynyt ja ahdistava, mutta samaan aikaan super innostunut ja onnellinen. On se kyllä kummaa kuinka tuo julkinen esiintyminen nostaa monenlaisia tunteita pintaan. Voittajafiilis kun taas tuli astuttua mukavuusalueelta ulkopuolelle. Heti perään tulee kuitenkin sellainen olo, että voi kumpa tätä pääsis tekemään lisää ja heti! Mahtavaa minkälaisia kokemuksia sitä elämäänsä on taas saanut. Todella nautittiin ja pidettiin lavalla aidosti hauskaa!

 

Jännittyneen odottavat backstage tunnelmat ennen meidän esiintymistä!

IMG_8216.jpg

 

IMG_8217.jpg

 

IMG_7835.jpg

 

IMG_8218.jpg

 

Me selvittiiiiin!!!! 😀 

Jos ihmettelet tässä postauksessa, että mikä tämä Zinzino oikein on niin vastaus löytyy täältä aiemmasta postauksestani. IMG_7848.jpg

 

Seuraavaksi isoin kansainvälinen Annual Event on lokakuussa Tukholman Globenissa. Luonnollisesti, en jäisi mistään hinnasta pois meidän koulutuksilta.

Get ready for the event highlight of the year – The Zinzino International Annual Event 2017!

This Event, whether you are a new or an experienced Partner in Zinzino, is the perfect opportunity to get inspired, motivated and grow while having a fun time. The event will be filled with coaching from top leaders from around the world, exciting updates, recognition, entertainment and much more!

KEYNOTE SPEAKER
Tim Storey acclaimed author, speaker and life coach will be this year’s keynote Speaker. Tim Storey is well known for inspiring and motivating people of all walks of life, from entertainment to executives, celebrities and athletes, to adults and children. Tim has visited 75 countries and has spoken to millions of people. He often meets privately and counsels high-profile leaders in various industries.

 

Ens kuussa on Suomen Event Turussa. Vieraspuhujana taas mm. ravintovalmentaja Tomi Kokko. Rakennamme aina omat aikataulut ja matkustelut näiden tapahtumien ympärille. Meinasimme jo että kesä oltais kerrankin suomessa mutta nyt nuo ilmat näyttää siltä, että vois johonkin lähteä vaikka käymään. Saas nähdä. Ainakin nopeat liikkeet on näyttäviä 🙂 Sitä ei koskaan tiedä mistä palmun tai koivun alta itsensä löytää, vai löytääkö.

 

Energistä ja innostavaa loppuviikkoa kaikille! 

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *