Uuden Vuoden juhlat tarjoiluineen

Menikö taas vuosi nopeasti? Huh huh! Itse en meinaa perässä pysyä. 2014 oli kaiken kaikkiaan mahtava vuosi, tosin mikään ei enää koskaan vedä vertoja vuodelle 2013! Silloin tapahtui jos jonkinlaista, voisi oikeastaan todeta, että kaikki elämän suurimmat etapit koettiin yhdessä vuodessa. Täältä pääset kurkistelemaan mitä kaikkea tapahtui. Joka kerta juuri tähän postaukseen kurkkiessani minulla tulee kyyneleet silmiin. Koko vuosi oli täynnä niin sanoin kuvaamattoman upeita hetkiä. Kuten tuon postauksen lopussa hieman uumoilin ja oikeastaan totesinkin, että tuleva vuosi mennään lasten ehdoilla, niin se kohta on ainakin täyttynyt. Blogi on hiljentynyt huomattavasti aiemmasta ja lapsille on annettu aikaa, sekä läsnäoloa. Onnellinen perusarki on vienyt mennessään. Rakkaus edelleenkin asuu täällä. Toivottavasti 2015 pysyy yhtä onnellisena kuin mitä viimeiset pari vuotta on olleet <3

 

Tänä Uutena Vuotena keräsimme miehen kanssa kimpsut ja kampsut, veimme lapset mummilaan hoitoon. Siippaseni oli yllätykseksi varannut meille hotellihuoneen, eikä tarvinnutkaan mennä muiden nurkkiin yökylään. Vietimme illan yhdessä ystäviemme kanssa Hämeenlinnassa. Joulu, kuten tämä uus vuosikin on mennyt vain syödessä! Syödään, syödään ja syödään!!! 🙂 Kiinteytysmatkani piteni juuri kolmella lisäkilolla. Huh!

uusivuosi%2C%20newyearseve%2C%20huviretk

 

Eihän näitä herkkuja voi vastustaa! Rakas ystäväni Juhlahuuman Jenni oli laittanut taas pöydän koreaksi, koristuksista puhumattakaan <3 Jennin blogista löydätte päivänvalossa napatut, paremmat kuvat. Minä juhliin mennessäni äkkiä napsasin muutaman kuvan taas iltasella, ennen kuin jonkun kädet ehtivät käymään juustovadeilla 😉

Newyear%2C%20uusivuosi%2C%20juhlat%2C%20

Newyear%2C%20uusivuosi%2C%20juhlat%2C%20

Heyn Kaleidotarjottimet on ihania! Niitä on niin helppoa ja monipuolista yhdistellä! Olen todella ihastunut tuohon kuuskulmioon. Huomaan niitä paraikaa jokapaikassa, taitaa olla nyt ihan viimeistä huutoa.

 

Newyear%2C%20uusivuosi%2C%20juhlat%2C%20

Valkosipulijuustoa, chilijuustoa, valkohomejuustoa, sinihomejuustoa, edamia, tuorejuustoja jne. NAM! Näitä nautittiin erilaisten keksien ja hedelmien kanssa. JP Chenetin special edition kuohuva vastasi juomapuolesta ja juustokakut, sekä mustikkakakut siinä vielä pikkukylkiäisinä, niin sanotusti jälkiruokana 😛 Vyötäröni on todella katoamassa!

Newyear%2C%20uusivuosi%2C%20juhlat%2C%20

Newyear%2C%20uusivuosi%2C%20juhlat%2C%20

 

Illan emäntä kertoi varanneensa erilaisia pelejä ja leikkejä, mutta kyllä ilta meni kuin siivillä ihan vain syödessä ja höpötellessä. Ennen kuin meinattiin edes huomata, niin kello lähestyi jo kahtatoista!

toivotus%2C%20uusivuosi%2C%20selfie%2C%2

scary%2C%20j%C3%A4nnitt%C3%A4v%C3%A4%C3%

Mitä teit vuonna 2014 sellaista mitä et aiemmin ollut tehnyt?

Minä kävin Siciliassa (ensimmäinen ulkomaanreissu Alessian kanssa), osallistuin tv-ohjelmaan (Suomen Kaunein Koti), annoin kotimme kuvattavaksi lehteen (Oma Koti Kullan Kallis), järjestin kotihäät (Fijillä naimisiin mennessämme mukana ei ollut ketään läheisiä), puhuin reilu tuhatpäisen yleisön edessä mikki kädessä (jonka jälkeen olen myös kouluttanut satapäistä yleisöä), otin kulma & silmäpigmentoinnit (rakastan, kiitos Veera), kävin ensimmäisellä ulkomaantyömatkalla (Tukholma) jne. Varmasti paljon muutakin, mutta nuo tulivat ekana mieleeni.

Mitä sinun listaan kuuluisi? Ja lähinnä mitä haluat että vuosi 2015 antaa??

Minä lähden aamukoneella Osloon laittamaan tämän vuoden työtavoitteet kuntoon (työmatka nro. 2, jes). Jonkinlaista reissupostausta luvassa matkan jälkeen. Herätyskello olis nyt sitten soimassa 04.22. Meinasin laittaa vartin yli, mutta väkisin oli pakko edes se muutama lisäminuutti venyttää aikaa nukkumiselle 😉 En kuiteskaan meinaan torkuta!

Mukavaa viikkoa kaikille! Instagram päivittyy suht reaaliajassa.

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *