Tukholman työmatkalta

Heissan!

Johan on taas viikko vierähtänyt nopeasti! Sellainen momentum jäi työreissulta mukaan, että viikko onkin painettu myynnin ja markkinoinnin parissa. Onneksi työ tuottaa myös tulosta ja itse suhtaudun ainakin omaan tekemiseeni suurella intohimolla. Olen niin onnellinen, että saan tehdä tällaista duunia, saatika että mulle maksetaankin siitä. Kyllä yrittäjyys on niin meikäläistä varten. Oma päätäntävalta joka saralla on monen vuoden palkkatyöhistorian jälkeen ehdoton. Rivityöläiseksi en osaa itseäni edes enää kuvitella. Mukavuudenhaluiseksi olen tullut ja lasten kanssa etenkin nautin siitä kun saadaan nukkua pitkään. Iltakukkuja olen ollut aina ja työnteko parhaiten sujuukin näin iltapainotteisesti.

 

Edellisessä postauksessani lupailin kuvia ennakkoon Instagramin puolelle. Ne ketkä ovat sieltä kautta käyneet kurkistelemassa ovatkin nähneet jo meininkiä reaaliajassa. Työreissuni suuntautui siis viime viikonloppuna Tukholman Globeniin. Meitä oli paikalla 12 eri maasta reilu 3000 ihmistä. Kaikilla hyvä fiilis ja kova motivaatio businekseen.

suvisvilla.jpg8.jpg

Ensimmäinen kertani Globenissa! Oli kyllä hieno paikka ja tuo rakennuksen muoto on mielestäni vaikuttava jo itsessään.

 

suvisvilla.jpg14.jpg

Perjantai-iltana oli ennakkokoulutusta osalle meistä. Firma tarjosi hyvät ruoat ja viinit. Hieno paikka oli myös tämä Globenin kyljessä oleva ravintola/kokoustila. Harmikseni en tajunnut tuona iltana valokuvata asuani paikanpäällä. Puin sen edellisessä postauksessa näkyneen mustan vekkihameen ja valkoisen paidan yhdistelmän.

 

suvisvilla.jpg12.jpg

 

 

Lauantaipäivä oli tiukkaa koulutusta ja toinen toistaan mielettömämpiä motivaatiopuhujia. Harmittelin jo aikaisemmin kun en päässyt nyt Nordic Business Forumiin, joten onneksi tämä ajoi samaa asiaa. Tanskalainen Rasmus Ankersen oli tämän vuosikonferenssin pääpuhuja. Mies on kirjoittanut mm. 40 eri maassa julkaistun The Gold Mine Effectin. Täytyy sanoa, että oli kyllä mahtava puhuja ja mieletön neuvonantaja omalla osuudellaan. Tykkäsin kovasti! Kannattaa googlettaa ja katsoa Youtubesta linkkejä jos ei ole entuudestaan tuttu.

 

Tässä lauantain asukokonaisuus. Pahoittelen otosten huonoa laatua ja suttuisuutta. Kuvaaja kärsi hieman käsien tärinästä 😉

suvisvilla.jpg2.jpg

Tämä nahkahame laskeutuu todella kivasti ja pidän tuosta kun siinä saa kädet taskuun.

suvisvilla.jpg

 

Iltagaalaan laittauduttiin ykköset päälle. Vihdoin oli käyttöä puoltoistavuotta sitten ostetulle iltapuvulle, minkä yhtäaikaisesti hääpukuni kanssa hankin. Kun näin tämän pirteän korallisen mekon, niin tiesin, että jonakin päivänä sille tulisi vielä käyttöä, heräteostos oli silloin siispä tehtävä 🙂

suvisvilla.jpg9.jpg

 

Muutama illallisvieras!

suvisvilla.jpg11.jpg

 

suvisvilla.jpg13.jpg

Kaunis kattaus.

 

suvisvilla.jpg7.jpg

Hyvä seura.

 

suvisvilla.jpg3.jpg

 

Maukas kolmen lajin ruoka.

suvisvilla.jpg4.jpg

 

Herkullinen suklaakakkujälkkäri.

suvisvilla.jpg6.jpg

 

Mitä muuta enää tarvitaankaan. Kippis ja tanssit alkakoon! Livebändi viihdytti vieraita menevillä kappaleilla. Aivan unohtumaton viikonloppu!

suvisvilla.jpg1.jpg

 

Sunnuntaista ei enää kuvasaldoa ole ja jäi taas päivän businessasukin kuvaamatta. Onneksi sentään gaala-illan iltapuvun muistin teille ikuistaa 😉 Tästäkin olisi tarkka kuva ollut kiva, mutta näillä mennään.

suvisvilla.jpg10.jpg

Seuraavat juhlat kolkuttelee jo oven takana 😀

Casablogilaisten pikkujoulumatka Tallinnaan on juuri käynnissä ja valitettavasti jouduin jättäytymään siltä reissulta kotiin. En vaan kerta kaikkiaan saanut lapsille keksittyä ketään hoitajaa, joten ensi kerralla sitten. Aina ei pääse kaikkeen mihin haluaisi, mutta ei voi mitään. Liian nopeasti tuntuu vuodet menevän ja lapset ovat pieniä vain hetken. Juuri Alessia syntyi ja ensi kuussa vietetään jo 1v. synttäreitä. Jotakin teemaa pitäisi keksiä… Taidan palkata Juhlahuuman Jennin hoitamaan asiaa 😉 Käykääpä tykkäämässä hänen upeista ideoistaan!

 

Ihanaa viikonloppua teille! <3

Suvi

4 kommenttia “Tukholman työmatkalta

  1. Ei ihme että kuvaajan kädet tärisi. Anteeksi kysymykseni mutta minkä firman työmatkasta oli kyse, liittyykö tämä sisustusprojekteihisi vai siihen stand up komiikkaan? Ehkä tulee luettua välillä liian ylimalkaisesti.

  2. Aika komeat puitteet on, wau! Ja ruoka.. Aah :D<br />
    Paljonko muuten makso toi koulutus ja onko noita useamminkin? Aika siistii kyllä. Tsemppiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *