Timantti-illalliset

Heippa ihanat! 

Vietimme tässä taannoin illalliskutsut ystävien kera, kiittääksemme hyvästä yhteistyöstä töiden parissa. Mukavasti on lähtenyt käyntiin tämä syksy ja en voi olla kuin onnellinen <3 Kiitollinen siitä, kuinka ihania, positiivisia ja valoisia ihmisiä meillä on ympärillä. 

10647211_10152668135627731_4414203047813

 

1.jpg

4.jpg

3.jpg

2.jpg

5.jpg

Illan punaviinit kauniisti häälahjaksi saamassamme kehyksessä. Masi taisi nousta näistä kahdesta suosikiksemme.

 

7.jpg

Katkarapuviettelykset tuli kuvattua, mutta muuten kyllä harmittelen, kun unohdin ihan kokonaan kuvata alkukeiton ja itse pääruoan. Alkuruokana oli chilibataattijuustokeitto ja pääruokana homejuustolla täytetyt kananrintaleikkeet. Olen ollut taas niin työn touhussa, etten ole huomannut pysähtyä. Tyypillistä minulle!

Kaikki ruoat & jälkiruoat loihdin itse, mies auttoi tällä kertaa vain salaatin pilkkomisessa. Hyvää oli, vaikka itse sanonkin! Tällaisia illanistujaisia saisi olla useamminkin. Nautin siitä kun saan laittaa ja hösätä 🙂 Arjen keskellä voisi tietysti tehdä kivat kattaukset ihan omankin perheen kesken, monesti vaan kiire tuntuu menevän kaiken muun edelle.

 

6.jpg

9.jpg

8.jpg

Lomahaaveiden takia sopi hyvin nämä hauskat pikkusateenvarjot illan teemaan. Nyt kun on täysillä töitä painettu, voi ottaa pienen levon ennen seuraavia tavoitteita. Yksi vieraana olleista pariskunnista ehtikin jo käydä etelän lämmössä. Omaa perhereissua olemme suunnitelleet joulun korville. Vielä ei ole varauksia tehty, mutta eiköhän senkin aika tule. Stockan Hullut Päivät ovat saaneet ainakin minut kyttäämään lentoja 😉

 

Tunnelmallista torstai-iltaa kaikille!

Suvi

 

 

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *