Televisio paljastus!

Katselin tuossa juuri säätiedotusta missä kerrottiin tulevista vesisateista ja mahdollisista pakkasista! Mihin tämä kesä oikein meni? (todistettavasti kerkesin kerran testaamaan uudet aurinkotuolimme).

6.jpg

Ensimmäinen kesä kun meillä oli oma piha ja silti tuntuu, että en ehtinyt tarpeeksi. Mietin onko muutenkaan mikään koskaan tarpeeksi ja onko minusta tarpeeksi? Jos teen parhaani, niin riittääkö se? Tällaisia kysymyksiä pyörittelen kun on sellainen olo, etten minä riitä, vaikka mitä tekisin. Flunssan kourissa täällä parhaillaan kärvistellään, enkä ole oikein ehtinyt pysähtymään vaikka olo vetelä onkin. Nuha vetää mielen matalaksi ja sitä alkaa enemmän kiinnittämään huomiota siihen kuinka suurta lentoa tämä elämä taas on ollutkin. Pieni hengähdystauko omasta arjesta voisi olla paikallaan ja siksi tulinkin nyt tänne. Blogini ei valitettavasti ole hetkeen kuulunut jokapäiväiseen arkeeni, vaikka sitä kaipaankin. Aina on kiire ja puhelinkin piippaa lähes tauotta. Itse olen elämässäni valinnat toki tehnyt, enkä vieläkään varmaan mitään muuttaisi. Ihminen on kuitenkin taipuvainen haluamaan aina lisää ja enemmän. Haaveet ja unelmat pitävät ainakin minut vauhdissa ja niitä kohti mennään. Lomasuunnitelmiakin on taas tehty ja nyt vasta tajusin, että koko meidän Italian reissu jäänyt täysin postaamatta (taas tuli huono omatunto) Höh! 🙁 

 

Tämä terassi oli yksi pitkäaikaisista unelmista asumiseen liittyen. Vihdoin heinäkuussa saimme sen valmiiksi juuri ennen kuvauksia. En olekaan vielä teille kertonut, että minkälainen kuvausryhmä täällä silloin kävi kun videopostauksen tein. Nyt sen voikin sitten paljastaa, että kotimme on tällä kaudella mukana Suomen Kaunein Koti ohjelmassa jaksossa nro. 6. Ensiesitys ohjelmalla on 13.10 klo 20. Hieman hirvittää, mutta hyvällä tavalla 😉 Muutama jakso jo mennyt, olettekos seuranneet?

 

10446630_10152504769513187_3073002090451

10.jpg

9.jpg

Terassi valmistui puoli kolmen aikaan yöllä ennen aamun kuvauksia. Kun on jokin tavoite niin sitä työskentelee hyvin määrätietoisesti päästäkseen tavoitteeseen! Kaikkeen sitä ihminen suostuu ei voi muuta sanoa, silti mahtavaa mitä kaikkea onkaan blogin välityksellä elämäämme auennut 🙂 Kiitos kaikille Teille!

 

Tässä vielä samassa postauksessa ihania aamuhetkiä menneeltä kesältä <3

11.jpg

1.jpg

 

12.jpg

7.jpg

8.jpg

Enää ei nautita aamupaloja ulkosalla. Grilliruokaakin on jo ikävä!

Seuraavat kattaukset tehtävä sisätiloissa, mistä onkin hyvä aasinsilta seuraavaan postaukseeni. Neljäntähden illallisesta tulossa seuraava postaus heti taas kun tulee sellainen olo, että minusta riittää bloggaamiselle. Itseäni en meinaa loppuun ruoskia, vaikka en siihen viime keväiseen (lähes joka päiväiseen) postausvauhtiin tänä syksynä pääsisikään 😉 

 

Kaikkiin kommentteihinne nyt myös vastattu, kiitos niitä ja anteeksi hitauteni. Luen ne aina suurella lämmöllä, vaikka minusta ei heti perään vastausta kuuluisikaan.

 

Suvi

 

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *