Kevät on täällä!

Piipahdin Alessian kanssa lauantaina Messukeskuksessa katsastamassa Kevätmessujen saldoa. Tarjontaa oli vaikka minkälaista… harmi kuitenkin, kun sisustusjuttuja löytyi harvinaisen vähänlaisesti. Kukat sen sijaan olivat loistossaan ja toinen toistaan upeampia kukkasipuleita olisikin ollut kaupan. Itse en kuitenkaan mikään viherpeukalo ole, joten tyydyin sitten vain ihastelemaan ja haaveilemaan. Onneksi appiukkoni on taitava piha & puutarhatöissä, joten hän onkin ystävällisesti tarjoutunut laittamaan pihaamme koreaksi.

Vaikka sisustustarjonta oli lähes olematonta, niin hyvä mieli messuilta kuitenkin jäi. Koin lähteväni sieltä paljon idearikkaampana, kuin mitä olin tullessani, etenkin nyt kun oman pihan laitto alkaa olla ajankohtaista. Kuvia tuli napattua hurja määrä ja tässä olenkin nyt yhdistänyt useampia otoksia samaan kuvaan, jotta ei vaikuttaisi liialta 😉

Toivottavasti tekin saatte näistä jotakin irti! 🙂

17.jpg

11.jpg

16.jpg

Ei olisi vaikea toteuttaa tuollaista muksuille. Kiva idea! 🙂

 

14.jpg

9.jpg

Etenkin molemmat reunimmaiset ruukut olivat mieleeni. Tuon keskimmäisen lootan näkisin tarpeellisena esim. parvekkeella.

 

7.jpg

Kauniita, juuri meidän kodin värimaailmaan soveltuvia muovikukkasia, mutta täytyy kyllä todelta, että olipahan hinnoissaan. Tilasin Roomlightilta hetki sitten hyvin vastaavan ja hieman edullisemmin. Teen postauksen jahka paketti saapuu.

 

20.jpg

 

4.jpg

Voisin hyvin kuvitella meidän takapihalle samankaltaisen puun valkosilla kukkasilla, valkoisessa korissa.

3.jpg

1.jpg

 

2.jpg

Ihania, keväisiä taideteoksia.

 

10.jpg

5.jpg

18.jpg

12.jpg

13.jpg

Onneksi törmäsin tähän kojuun, sillä heidän päätoiminen pisteensä ei olekaan meiltä kaukana. Pitää jokin kerta siispä käydä katsomassa myös kivijalkaliikettä ja postata Teille vaikka kunnolla myös sieltä.

 

8.jpg

Nämä mainiot meikkipussit ja korit olivat Pisadesignin mallistoa.

 

15.jpg

Jos olisin sinkkunainen, niin nämä miehet olisivat todennäköisesti pitämässä minulle sisustuksellista seuraa <3 Mielestäni todella kauniita tyynyjä ja niin eläviä nämä heidän kasvonsa. Olen muutenkin hullaantunut Afrikkaan ja pidän erilaisia heimoja hyvin mielenkiintoisina. Valkoinen Masai on yksi lempielokuvistani. Oletteko nähneet?

 

19.jpg

Löysittekö mitään mielenkiintoista?

 

*Kiitos Messukeskuksen Kevätmessuille blogissa arvotuista lipuista, omista lipuistani sekä yhteistyöstä.

Mukavaa arkiviikkoa!

Suvi

 

PS. Kiitos edelliseen postaukseeni tulleista kommenteista ja rakentavasta keskustelusta. Aihe on herättänyt huikeasti erilaisia mielipiteitä (tottakai), kun kasvatusasioista kyse. Mukava fiilis jäi kuitenkin minulle, toivottavasti myös Teille 🙂

9 kommenttia “Kevät on täällä!

 1. Tuli ihanuus-ähky! Tuollahan oli vaikka mitä, kaikki kukat ja viherseinä ja ruukut ja ja ja ja…<br />
  Mahtavaa kun tulee kesä ja sa saa työntää kätensä multaan. Laatikkokaupasta olisin ostanut varmaan autokuormallisen jos olisin paikalle osunut 😉 Viherseinä olisi myös mielenkiintoista toteuttaa, samoin kivetyt polut.<br />
  Hyvä että appiukkosi auttaa puutarhahommissa, jää monta mokaa tekemättä jos hän on asiaan vihkiytynyt. Onko teillä isokin piha? Kiipeilyseinä lapsille olisi hauska, kunhan alusta on joustava ettei tule pahoja kuhmuja, kyllä sieltä kuitenkin pudotaan…<br />
  <br />
  Hyvää pihan suunnittelufiilistä sinne! Tänään on melko kylmä mutta kyllä se kevät tulee!

  1. Hienoa, jos ideoita löytyi. Yritin valkata parhaimmat 🙂 Kivoja ulkosaunoja ja poreammeita olisi ollut vaikka millä mitalla, mutta kun ne ei tällä hetkellä meitä kosketa, niin ei tullut juuri edes katseltua. Kaippa sitä jokainen hakee aina jotain juuri itselle, vaikka minä tietysti yritin ajatella (edes jonkin verran) myös Teitä lukijoita ;)<br />
   <br />
   Appiukko on hyvinkin vihkiytynyt ja tuntee kaikenmaailman kasviharvinaisuudet, kun ovat pääasiassa ulkomailla asuneet. Itse olen pihalla kuin lumiukko, mitä istutuspuuhiin tulee 😀 Ei tulisi edes mieleeni lähteä yksin toteuttamaan… Katastrofi olisi todennäköinen lopputulos! <br />
   <br />
   Ei meillä mikään suuri piha ole, mutta ei nyt ihan pieni plänttikään. En osaa yhtään hahmottaa mitään neliömäärää, kun piha jatkuu myös talon sivustalle. Sanoisin, että juuri sopiva suht hyvänkokoiselle terassille ja pienelle vihreälle pläntille, mihin ehkä laittaa sitten jotakin kukkasipuleita kasvamaan. Lapsille saadaan myös todennäköisesti jokin pieni leikkitila, tai ainakin yritetään. <br />
   <br />
   Laitan kuvia pihasta pian. Suurta suunnittelua tuo vaatiikin, sillä pihalle ei ole edelliset asukkaat tehneet juuri mitään. Seuraava projekti alkaa meillä siispä pian! 🙂

 2. Ihania poimintoja, osan olin itsekin kuvannut, mutta osa on jäänyt ihan huomaamatta! 😀 Eli antoisa postaus, vaikka itsekin kävin messuilemassa. :)<br />
  <br />
  Aurinkoista päivää! &hearts;

 3. Aivan ihania poimintoja! Tuo värien kirjo; jo niin kovasti odotan kevättä, että pääsen omalle pihalle mylläämään 🙂

 4. Oi että siellä on ollut vaikka ja mitä! Harmittaa ettei päässyt mukaan! 🙁 Mä olisin mennyt kierroksille kyllä tuolla saippuaosastolla, ihania! 🙂 ja tuo viherseinä on upea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *