Isänpäivää ja viikonlopun kuulumisia

Ihana viikonloppu takana! Minulle järjestettiin mm. ylläri baby showerit muutaman ystävän voimin. Teen tästä piakoin oman pikkupostauksen. <3

aamupala.2jpg.jpg

Eilen mieheni tullessa illalla töistä kotiin hän toi minulle ihana ruusun, ihan muuten vain 🙂 Kuulemma se oli ”for my lovely wife”… ja minä mietin, että hänellähän se Isänpäivä on huomenna tulossa 😀 IHANA! Olemme hieman kaivanneet sellaista kahdenkeskistä, yhteistä aikaa, sillä kiirettä on rempan keskellä pitänyt. Nyt alkaa olla viimeisiä hetkiä kun on mahdollisuus olla hetki ilman lapsia ennen tämän kolmannen laskeutumista. Kohta olemme täysin kiinni pikkuisessa ja elämä muuttuu varmasti taas monellakin tapaa. Viimeiset pari kuukautta meillä onkin mennyt miehen kanssa niin sanotusti eri kerroksissa. Minä olen hääräillyt ja sisustellut täällä yläkerrassa ja mies rempannut alakerrassa. Hieman eri systeemit meillä molemmilla menossa, sillä Peter koittaa saada kaiken valmiiksi ennen vauvan tuloa tottakai ja minä se taas puolestani elelen tässä omassa tuskaisessa olossani, omassa maailmassani turvotuksen keskellä 😀 Niin ja kuvitelkaa, että yhdessä koossa, hyvin valtavana olen täällä siis edelleen!  En olisi ennenaikaisten supistusten määrästä päätellen ikinä uskonut, että tämä näin pitkälle menee. Tänään mittarissa 38+0 ja mitta ihan jotain myöten täynnä! 🙂

 

aamupala.1jpg.jpgaamupala.jpg

Isänpäivän aamu alkoi isin onnitteluilla, kun veimme lasten kanssa aamiaisen sänkyyn. Sydämen muotoinen kanamuna <3 Iskä saikin vetää hirssiä ruhtinaallisesti klo 11 saakka! 🙂 Päivällä päätin taas laittaa hösseliksi ja yrittää vauvan ulossavustamista pihatöillä. Olisi ollut niin ihana lahjanyytti juuri tälle päivälle. Kovasti taas supisteli ja koville otti, mutta ei. Kun ei niin ei! Ei hän nyt ole tullakseen…

Lapset lähtevät kohta toisille vanhemmilleen ja toiveemme yhteisestä ajasta toteutuu. Meinataan ilmeisesti tehdä jotakin hyvää ruokaa ja nauttia vain toistemme läsnäolosta. Tämä sopii <3 Ihanaa keretä kunnolla edes keskustelemaan, kun lähinnä ollut sellainen läpsystä vaihto- meininki nyt tämän talon oston jälkeen 🙂 Hieman huvittuneita olemme olleet itsekin, että hommaa oli enemmän kuin suunnittelimme… tosin kaikki on ehdottomasti ollut sen arvoista. Kyllä tämä meidän talo on niin KOTI! <3 Kodista puheenollen otin eilen täältä paljon uusia kuvia, iltavalaistuksessa kylläkin, mutta hieman enemmän kuvakulmaa taas nähtävissä. Julkaisen postauksen lähipäivinä, ellen sitten jo pääsisi jakautumaan kahteen osaan, mitä niin toivon!! 😉

Olkaapa siis kuulolla 🙂 Mukavaa iltaa myös Teille lukijoille <3

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

4 kommenttia “Isänpäivää ja viikonlopun kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *