Happy Halloween!

halloween.1jpg.jpghalloween.2jpg.jpghalloween.3jpg.jpghalloween.jpg

Täällä sitä on vietetty päivä pikkumurun kanssa ihan vaan kotosalla sisustellen ja yhteisestä ajasta nauttien. Joka päivä saan nauraa milloin millekin Erinin jutulle, sillä niitähän tulee! Melkoinen papupata on meidän neiti nykyään ja välillä pyörittelen päätäni, että miten se kaiken tietää 🙂 Ihana! Toisen kanssa on jo jotenkin niin helppoa kun ymmärtää paljon ja on todella omatoiminen neiti. Ei voisi parempaan aikaan tämä toinen olla tulossa <3 Ikäeroa ei kuitenkaan tule kuin vajaa 2,5 vuotta, eli seuraakin olisi sitten toinen toisilleen, toivottavasti 😉

Erin oli tänään kovasti mukana valokuvailemassa ja laittelemassa tavaroita kanssani paikoilleen. Paljon sisustuspostauksia olisikin luvassa, nyt kun olen taas tänään kameran kanssa täällä asunnossamme pyörinyt 🙂 Eteistä kuvasin mm. ekaa kertaa kun sain taas vihdoin laatikoita raivattua pois tieltä. Muutamia blogihaasteita olen viime aikoina saanut myös ja niihin olisikin tarkoitus ensi viikon aikana tarttua.

 

Jännittävää Halloween iltaa kaikille!

Minä siirryn sohvalle viltin alle Erinin viekkuun <3 Nyt on tunnelmaa kun kynttilät palaa ja sähkötakassakin tuli 🙂

suvi1.jpg

Suvi / Suvisvilla - -

2 kommenttia “Happy Halloween!

 1. Eriniä ajatellessa ei voi kuin hymyillä: miten voikin olla niin välitön ja suloinen lapsi. Ihana neiti, kun tavatessamme halusi kivuta useamman kerran syliin &hearts;<br />
  <br />
  Heitin sinulle haasteen, jossa etsitään arjen pientä hemmottelua. Olisi kiva, jos osallistuisit 🙂 Huikkaa vaikka kommenttiboksissani, jos otat haasteen vastaan: <a rel="external nofollow" href="http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/11/pienta-hemmottelua-yhteistyohaaste.html&quot; target="_blank">http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/11/pienta-hemmottelua-yhteistyohaaste.html</a&gt;

  1. Kiitos Kerttu &hearts; Todella kauniisti sanottu, vaikkakin totta joka sana &hearts; 🙂 Hän on kyllä niin herttainen tapaus, äiti ei voi olla kuin ylpeä rakkaasta lapsestaan &hearts;<br />
   <br />
   Kylläpä onkin nyt tullut haasteita, kiitos kovasti, kiva kun mua muistetaan. Arjen hemmottelu kuulostaa aina hyvältä, joten otan ehdottomasti haasteen vastaan 😉 <br />
   <br />
   Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *