Nyt löytyi SISUSTUSLIIKE!

Peräti melko isolla S:llä! 

Sain vinkin muutamalta ripsiasiakkaaltani Turengissa sijaitsevasta sisustusliikkeestä, mistä he olivat ostaneet tuolin ja pöytälamppuja. Piti sitten lähteä itse toki katsastamaan liike ihan paikan päälle, kun en Kavaljeeri Galleriasta ollut aiemmin kuullut. Aika mieletön paikka! Halli täynnä toinen toistaan erikoisempia, valtavan suuria huonekaluja ja ihania sisustusesineitä. Oli toki monia juttuja, mitkä ei minua säväyttänyt, kuten antiikkihuonekalut ja erilaiset patsaat, mutta löytyipä kaiken tavaramäärän joukosta paljon helmiäkin. Olin liikkeellä hyvin pikaisella aikataululla, kun tunnissa piti ehtiä paikka kiertämään ja varmasti jäi paljon näkemättä. Halli kannattaakin kyllä kiertää moneen kertaan, jos meinaa kaiken nähdä, sillä niin paljon tavaraa on. Yläkertaan en ehtiny valitettavasti ollenkaan. Hyvä tietää, että tällainen sisustusliike löytyy ihan omilta kotikonnuilta, sillä uskon löytäväni paljon kivoja juttuja myös tuleviin kohteisiini. Vielä kun pääsisin tutkailemaan pian uudestaan, ihan ajan kanssa. Jotain kuitenkin taas mukaani tarttui, sillä löysin aivan valtavan ison, mutta silti niin siron seinäkellon. Myin aikaisemman olkkarinkelloni pois jo alkukeväästä ja siitä saakka seinä on ammottanut tyhjyyttään minun etsiessäni sitä oikeaa. Olisin halunnut Kavaljeeri Galleriasta vielä vaikka mitä, mutta lompakko oli tällä kertaa hieman eri mieltä. Nyt uusi katseenvangitsija koristaa kuitenkin seinäämme, eikä tarvitse enää miettiä, että paljonko kello on.

kello.jpg

Ihan parhaalle paraatipaikalle uusi kello ei päässyt, sillä turha lähteä poraamaan seinään enää uusia reikiä. Toivottavasti löydämme pian uuden kodin ja sitten kello saa ansaitsemansa paikan. Halkaisija tässä on muuten huikeat 96 cm!

kello1.jpg

Kiireessä napsin puhelimellani hallissa kuvia myös myös muista ihanuuksista. Tässä erilaisia tyylisuuntauksia mieleisistäni jutuista. Mitäs Te tykkäätte? Mitkä ovat suosikkinne?

11.jpg

14.jpg

Hauska Rokokoomainen huonekalu yhdistettynä bling blingiin 🙂

13.jpg

9.jpg12.jpg16.jpg21.jpg4.jpg10.jpg

Tämä pikkupalli toi mieleeni Eero Aarnion.

5.jpg

Näidenkin lamppujen halkaisija oli reilusti yli toista metriä!

6.jpg8.jpg7.jpg3.jpg17.jpg

Olin ihan fiilareissa näistä peileistä 😉2.jpg15.jpg19.jpg20.jpg18.jpg

Sellaisia löytöjä! 😀

Pakko sen verran vielä loppuun omaa juttua mainostaa, että huomenna lauantaina on taas Suvisvillan järjestämä Stand Up ilta. Tervetuloa Vantaan Koivukylään ravintola Teemaan klo 20-22. Ilmainen sisäänpääsy. Pääesiintyjänä mahtava Iso A. Tuossa vielä linkki tapahtuman mainokseen. Nähdään siellä!

Aurinkoista viikonloppua kaikille <3

Suvi

Suvi / Suvisvilla - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *